SIGN IN

E-mail or password not valid
Try again or click Forgot your password link.

SIGN IN CREATE EVENT

 
Mindfulness
Tuesday, 07 April 2020
12:00h - 13:00h
Online

0€ - 5€

register


Description

Hola sòcies i simpatitzants,

Coneixes els beneficis del Mindfulness?

Saps que pots eliminar l’estress, l’insomni, les migranyes i altres afeccions només amb 5 minuts al dia?


Descobreix com et pot ajudar a tu i a tota la teva família a viure amb més calma, tranquil.litat i harmonia!!

 

L’atenció plena o Mindfulness és una técnica que ens ajuda a relaxar el cos i la ment, per afavorir-nos a gaudir de millor salut física i mental.

És molt útil en el nostre dia a dia, i més ara en la situación de confinament en què ens trobem. Aprèn els tips bàsics del Mindfulness i comparteix-los amb la familia, grans i petits, tots hi sortireu guanyant.

La NEUS LLORENS ens ho explicarà i ens resoldrà otes les preguntes en directe, el dimarts 7 d’abril a les 12 del matí, a la sessió online de la XDESC.


Només cal que et registris en aquesta pàgina i t'enviarem el dia abans via INSCRIBIRME el link per entrar a la sala virtual de Zoom. 


Neus Llorens – Psico Terapeuta. Tècnica graduada en Mindfulness per la Universitat de La Salle. Especialista en Biodescodificació. Màster en PNL. Constel·lacions familiars, Psych-K. Trastorns en l’alimentació, Programa de Manteniment del pes adequat.


Farem servir el programa Zoom. Si no l'has fet servir mai, t'expliquem com fer-ho (et recomanem que facis la descàrrega abans de començar, per tenir-lo tot a punt!

Per instal·lar-lo, segueix aquest enllaç (https://zoom.us/) i, a la barra negra superior, fes clic a Recursos; Descarregar el client de Zoom. Un cop descarregat l'arxiu, fes doble clic i segueix les instruccions d'instal·lació. Quan estigui instal·lat, seguint l'ENLLAÇ D'ACCÉS que et farem arribar, entraràs directament a la sala virtual.

Quan vagis a entrar et demanarà el teu nom.

Cliques al botó d'"unir-se amb l'àudio compartit" i ja està.

Quan entris a la sessió, veuràs que el teu micròfon estarà silenciat per defecte. Si és possible, fes servir auriculars quan vagis a parlar, perquè de vegades se sent un ressò i és molest per a la resta de persones.

Pel que fa a les càmeres, et recomanem que estiguin enceses perquè així ens veiem i sigui més proper i divertit.

Et recomanem que, si pots, assistir a la reunió des de l'ordinador, ja que si ho fas des del mòbil, no podràs veure a tots els participants i potser et perds part de l'ambient' del grup. Busca un lloc tranquil a casa, si t'és possible, per poder gaudir plenament de la sessió.

 

Les sòcies podran accedir gratuïtament i les no sòcies amb un donatiu de 5 €

 

T'esperem! Aprofita aquesta ocasió per treballar de manera diferent en un moment de canvis excepcionals que posaran a prova la nostra creativitat. Ens hem d'adaptar a les noves tendències per continuar liderant la nostra activitat i els nostres projectes.

XDESC
XDESC
XDESC
XDESC

Detalles

Date and Time

Tuesday, 07 April 2020
12:00h - 13:00h (Europe/Madrid)

Location

Online

Price

0€ - 5€

Add to calendar

register

Share


Refund Policy:

No Refund

Registration not available

Registration for this event have ended.

Registration not available

Registration for this event have ended.

APP

Download our APP

 

OTHER BRANDS

Ticketerum
Formslaand

We customize the registration and ticket sales platform 100% for you

© 2017 - 2024 Inscribirme