SIGN IN

E-mail or password not valid
Try again or click Forgot your password link.

1. SIGN UP | 2. CREATE EVENT
I accept Terms & Conditions

Registration not available

Registration for this event have ended.

Registration not available

Registration for this event have ended.

Mindfulness

Tuesday, 07 April 2020 · 12:00h - 13:00h (Europe/Madrid)

0€ - 5€

register

Description

Hola sòcies i simpatitzants,

Coneixes els beneficis del Mindfulness?

Saps que pots eliminar l’estress, l’insomni, les migranyes i altres afeccions només amb 5 minuts al dia?


Descobreix com et pot ajudar a tu i a tota la teva família a viure amb més calma, tranquil.litat i harmonia!!

 

L’atenció plena o Mindfulness és una técnica que ens ajuda a relaxar el cos i la ment, per afavorir-nos a gaudir de millor salut física i mental.

És molt útil en el nostre dia a dia, i més ara en la situación de confinament en què ens trobem. Aprèn els tips bàsics del Mindfulness i comparteix-los amb la familia, grans i petits, tots hi sortireu guanyant.

La NEUS LLORENS ens ho explicarà i ens resoldrà otes les preguntes en directe, el dimarts 7 d’abril a les 12 del matí, a la sessió online de la XDESC.


Només cal que et registris en aquesta pàgina i t'enviarem el dia abans via INSCRIBIRME el link per entrar a la sala virtual de Zoom. 


Neus Llorens – Psico Terapeuta. Tècnica graduada en Mindfulness per la Universitat de La Salle. Especialista en Biodescodificació. Màster en PNL. Constel·lacions familiars, Psych-K. Trastorns en l’alimentació, Programa de Manteniment del pes adequat.


Farem servir el programa Zoom. Si no l'has fet servir mai, t'expliquem com fer-ho (et recomanem que facis la descàrrega abans de començar, per tenir-lo tot a punt!

Per instal·lar-lo, segueix aquest enllaç (https://zoom.us/) i, a la barra negra superior, fes clic a Recursos; Descarregar el client de Zoom. Un cop descarregat l'arxiu, fes doble clic i segueix les instruccions d'instal·lació. Quan estigui instal·lat, seguint l'ENLLAÇ D'ACCÉS que et farem arribar, entraràs directament a la sala virtual.

Quan vagis a entrar et demanarà el teu nom.

Cliques al botó d'"unir-se amb l'àudio compartit" i ja està.

Quan entris a la sessió, veuràs que el teu micròfon estarà silenciat per defecte. Si és possible, fes servir auriculars quan vagis a parlar, perquè de vegades se sent un ressò i és molest per a la resta de persones.

Pel que fa a les càmeres, et recomanem que estiguin enceses perquè així ens veiem i sigui més proper i divertit.

Et recomanem que, si pots, assistir a la reunió des de l'ordinador, ja que si ho fas des del mòbil, no podràs veure a tots els participants i potser et perds part de l'ambient' del grup. Busca un lloc tranquil a casa, si t'és possible, per poder gaudir plenament de la sessió.

 

Les sòcies podran accedir gratuïtament i les no sòcies amb un donatiu de 5 €

 

T'esperem! Aprofita aquesta ocasió per treballar de manera diferent en un moment de canvis excepcionals que posaran a prova la nostra creativitat. Ens hem d'adaptar a les noves tendències per continuar liderant la nostra activitat i els nostres projectes.

Date and Time

Tuesday, 07 April 2020

12:00h - 13:00h (Europe/Madrid)

Location

Online

Price

0€ - 5€

Add to calendar

register

Share

Refund Policy:

No Refund