SIGN IN

E-mail or password not valid
Try again or click Forgot your password link.

1. SIGN UP | 2. CREATE EVENT
I accept Terms & Conditions

Registration not available

Registration for this event have ended.

Registration not available

Registration for this event have ended.

Com millorar la comunicació de la teva empresa

Tuesday, 12 May 2020 · 12:00h - 13:30h (Europe/Madrid)

0€ - 5€

register

Description

  "Saps que necessites millorar la comunicació de la teva empresa i no saps per on començar?  En aquests temps difícils totes les empreses i professionals independents hem hagut de córrer per adaptar el negoci i la comunicació a les demandes i la situació crítica del moment.


  Aquesta situació excepcional ha posat en evidència, encara més, la necessitat d’emfortir i reforçar la presència digital de tota marca. És a dir, cal treballar la comunicació digital i potenciar la presència de marca en els diferents canals disponibles.


  • No tens un pla de comunicació preparat i normalment vas improvisant accions i contingut

  • Saps que has d’estar a xarxes però no saps com fer-ho ni quina potenciar?

  • El que necessites és arribar a més gent i augmentar seguidors i vendes.  Quins són els elements essencials de la comunicació digital? Quins són els que estàs implementant? Quins podries potenciar? En aquesta sessió d’una hora dibuixarem el mapa de la comunicació digital que podràs aplicar avui mateix pel teu negoci, potenciant aquells aspectes que més necessitis segons els teus recursos. 


  Per això des de la XDESC et convidem que t'apuntis a la xerrada virtual que donarà Anna Hernando sòcia i experta en comunicació digital per la XDESC: “Com millorar la comunicació de la teva empresa” el pròxim 12 de maig a les 12 h.

  Apunta't Aquí


  I SI NO POTS ASSISTIR, APUNTA’T IGUAL I REBRÀS LA GRAVACIÓ SENCERA DE LA TROBADA AL TEU MAIL.


  Data límit d'inscripció: dilluns 11 de maig a les 19:00 h


  Ens veiem el 12 de maig ?


  Anna Hernando, Llicenciada en Humanitats, Postgrau en Direcció de Comunicació. Especialitzada en Launch Management. Humanista de formació, escriptora de vocació i hedonista de naixement. He treballat en sectors i organitzacions diverses, des del món de les ONG fins a l’univers de les business school i l'emprenedoria. En els últims anys impulso el meu propi estudi de comunicació (recentment batejat!), l’agència La Hipercalórica, des d’on acompanyem marques i professionals independents que busquen connectar amb els seus clients i seguidors a través, principalment, de la comunicació digital. www.somoshc.com  Data límit d'inscripció: dilluns 11 de maig a les 19:00 h

  treure el màxim partit als seus recursos reals (personals i d'empresa) perquè tracin el pla i aconsegueixin tenir la vida i l'empresa que somien.


  T'hi apuntes?


  Farem servir el programa gratuït Zoom. Si no l'has fet servir mai, t'expliquem com fer-ho (et recomanem que facis la descàrrega abans de començar, per tenir-lo tot a punt!

  Per instal·lar-lo, segueix aquest enllaç aquest enllaç i, a la barra negra superior, fes clic a Recursos; Descarregar el client de Zoom. Un cop descarregat l'arxiu, fes doble clic i segueix les instruccions d'instal·lació. Quan estigui instal·lat, seguint l'ENLLAÇ D'ACCÉS que et farem arribar, entraràs directament a la sala virtual.

  Quan vagis a entrar et demanarà el teu nom.

  Cliques al botó d'"unir-se amb l'àudio compartit" i ja està.

  Quan entris a la sessió, veuràs que el teu micròfon estarà silenciat per defecte. Si és possible, fes servir auriculars quan vagis a parlar, perquè de vegades se sent un ressò i és molest per a la resta de persones.

  Pel que fa a les càmeres, et recomanem que estiguin enceses perquè així ens veiem i sigui més proper i divertit.

  Et recomanem que, si pots, assistir a la reunió des de l'ordinador, ja que si ho fas des del mòbil, no podràs veure a tots els participants i potser et perds part de l'ambient' del grup. Busca un lloc tranquil a casa, si t'és possible, per poder gaudir plenament de la sessió.

   

  Les sòcies podran accedir gratuïtament i les no sòcies amb un donatiu de 5 €

   

  T'esperem! Aprofita aquesta ocasió per treballar de manera diferent en un moment de canvis excepcionals que posaran a prova la nostra creativitat. Ens hem d'adaptar a les noves tendències per continuar liderant la nostra activitat i els nostres projectes.

   

   


  Date and Time

  Tuesday, 12 May 2020

  12:00h - 13:30h (Europe/Madrid)

  Location

  Online

  Price

  0€ - 5€

  Add to calendar

  register

  Share

  Refund Policy:

  No Refund