SIGN IN

E-mail or password not valid
Try again or click Forgot your password link.

1. SIGN UP | 2. CREATE EVENT
I accept Terms & Conditions

Registration not available

Registration for this event have ended.

Registration not available

Registration for this event have ended.

AJUDES PER AUTÒNOMES

Tuesday, 31 March 2020 · 11:00h - 13:00h (Europe/Madrid)

0€ - 5€

register

Description

A la XDESC sabem com és de complicada la situació actual, per això estem treballant per donar-te eines i informació que et puguin ajudar.

Ets autònoma? tens una petita empresa?, segur que aquestes preguntes et passen pel cap:

  • A quines ajudes em puc acollir pel fet de ser autònoma ? 

  • Quins són els requeriments ?

  • Els compleixo?

  • A on em puc dirigir per fer els tràmits?

  • Hi ha altres ajudes per mi?

 

Totes aquestes preguntes i moltes més les respondrem el dimarts 31 de març a les 11 del matí a la sessió informativa on line que ens donarà la nostra sòcia i advocada, Patrícia Sala.

 

Només cal que et registris en aquesta pàgina i t'enviarem el dia abans via INSCRIBIRME el link per entrar a la sala virtual de Zoom. 


PATRICIA SALA: advocada | Sòcia fundadora en VERSÀTIL | Dret laboral i de la seguretat social.

Versatil Legal & Business services

Som una firma de serveis jurídics amb un objectiu molt clar: ajudar als nostres clients a gestionar bé els seus assumptes i negocis.

En un entorn de canvi constant, les empreses necessiten professionals versàtils amb alta capacitat d'adaptació. Dret civil, mercantil, fiscal, laboral i de la seguretat social.


Farem servir el programa Zoom. Si no l'has fet servir mai, t'expliquem com fer-ho (et recomanem que facis la descàrrega abans de començar, per tenir-lo tot a punt!

Per instal·lar-lo, segueix aquest enllaç (https://zoom.us/) i, a la barra negra superior, fes clic a Recursos; Descarregar el client de Zoom. Un cop descarregat l'arxiu, fes doble clic i segueix les instruccions d'instal·lació. Quan estigui instal·lat, seguint l'ENLLAÇ D'ACCÉS que et farem arribar, entraràs directament a la sala virtual.

Quan vagis a entrar et demanarà el teu nom.

Cliques al botó d'"unir-se amb l'àudio compartit" i ja està.

Quan entris a la sessió, veuràs que el teu micròfon estarà silenciat per defecte. Si és possible, fes servir auriculars quan vagis a parlar, perquè de vegades se sent un ressò i és molest per a la resta de persones.

Pel que fa a les càmeres, et recomanem que estiguin enceses perquè així ens veiem i sigui més proper i divertit.

Et recomanem que, si pots, assistir a la reunió des de l'ordinador, ja que si ho fas des del mòbil, no podràs veure a tots els participants i potser et perds part de l'ambient' del grup. Busca un lloc tranquil a casa, si t'és possible, per poder gaudir plenament de la sessió.

 

Les sòcies podran accedir gratuïtament i les no sòcies amb un donatiu de 5 €

 

T'esperem! Aprofita aquesta ocasió per treballar de manera diferent en un moment de canvis excepcionals que posaran a prova la nostra creativitat. Ens hem d'adaptar a les noves tendències per continuar liderant la nostra activitat i els nostres projectes.

Date and Time

Tuesday, 31 March 2020

11:00h - 13:00h (Europe/Madrid)

Location

Online

Price

0€ - 5€

Add to calendar

register

Share

Refund Policy:

No Refund