SIGN IN

E-mail or password not valid
Try again or click Forgot your password link.

1. SIGN UP | 2. CREATE EVENT
I accept Terms & Conditions

Registration not available

Registration for this event have ended.

Registration not available

Registration for this event have ended.

10 tips de copywriting per escriure persuasivament

Tuesday, 02 June 2020 · 12:00h - 13:30h (Europe/Madrid)

0€ - 5€

register

Description

  Xerrada: 10 tips de copywriting per escriure persuasivament (també en temps de pandèmia)

   

  La pandèmia està actuant com una lupa i ens interroga. Tant a nivell global com a més petita escala. Per això ho estem revisant tot. Des dels calaixos fins a la nostra manera de comunicar-nos amb els nostres clients.

   

  És possible que ara mateix la teva marca necessiti connectar amb els teus públics amb uns missatges molt diferents. O que simplement, estiguis aprofitant aquest temps per millorar la manera com t’hi dirigeixes a través de la teva web i xarxes.

   

  - No saps per on començar per fer-te entendre i aconseguir els teus objectius?

  - Com comunicar de manera persuasiva? I ara, en temps de pandèmia? Et cal adaptar la teva proposta comercial? I com ho dius?

  - El que necessites és que els teus textos connectin realment i ofereixin el que els teus seguidors estan buscant

   

  I SI NO POTS ASSISTIR, APUNTA’T IGUAL I REBRÀS LA GRAVACIÓ SENCERA DE LA TROBADA AL TEU MAIL.


  Data límit d'inscripció: dilluns 1 de juny a les 19:00 h

  Ens veiem el 2 de juny ?


  T'hi apuntes?


  Tona Codina, llicenciada en Publicitat i Màster en guió audiovisual. Especialista en comunicació publicitària i màrqueting directe, ve de fer de copy a les multinacionals com Ogilvy i Grey. Des de fa 10 anys compagina la seva faceta com a consultora i directora creativa freelance. També és professora a la UOC i a institucions com la Diputació de Barcelona i CECOT. Porta la professió a les venes, fins al punt  que pot obsessionar-se en un titular.


  Farem servir el programa gratuït Zoom. Si no l'has fet servir mai, t'expliquem com fer-ho (et recomanem que facis la descàrrega abans de començar, per tenir-lo tot a punt!

  Per instal·lar-lo, segueix aquest enllaç aquest enllaç i, a la barra negra superior, fes clic a Recursos; Descarregar el client de Zoom. Un cop descarregat l'arxiu, fes doble clic i segueix les instruccions d'instal·lació. Quan estigui instal·lat, seguint l'ENLLAÇ D'ACCÉS que et farem arribar, entraràs directament a la sala virtual.

  Quan vagis a entrar et demanarà el teu nom.

  Cliques al botó d'"unir-se amb l'àudio compartit" i ja està.

  Quan entris a la sessió, veuràs que el teu micròfon estarà silenciat per defecte. Si és possible, fes servir auriculars quan vagis a parlar, perquè de vegades se sent un ressò i és molest per a la resta de persones.

  Pel que fa a les càmeres, et recomanem que estiguin enceses perquè així ens veiem i sigui més proper i divertit.

  Et recomanem que, si pots, assistir a la reunió des de l'ordinador, ja que si ho fas des del mòbil, no podràs veure a tots els participants i potser et perds part de l'ambient' del grup. Busca un lloc tranquil a casa, si t'és possible, per poder gaudir plenament de la sessió.

   

  Les sòcies podran accedir gratuïtament i les no sòcies amb un donatiu de 5 €

   

  T'esperem! Aprofita aquesta ocasió per treballar de manera diferent en un moment de canvis excepcionals que posaran a prova la nostra creativitat. Ens hem d'adaptar a les noves tendències per continuar liderant la nostra activitat i els nostres projectes.

   


  Date and Time

  Tuesday, 02 June 2020

  12:00h - 13:30h (Europe/Madrid)

  Location

  Online

  Price

  0€ - 5€

  Add to calendar

  register

  Share


  Refund Policy:

  No Refund