SIGN IN

E-mail or password not valid
Try again or click Forgot your password link.

SIGN IN CREATE EVENT

 
Presentació del llibre Pasqual Maragall i l'Europa Pròxima
Wednesday, 22 May 2024
19:00h - 21:00h
Auditori RBA

Free

Attend the event


Description

La Fundació Catalunya Europa ha impulsat una nova recerca per analitzar i divulgar el pensament i l'acció de Pasqual Maragall. Aquesta investigació se suma a dues altres ja publicades sobre la seva figura i la seva activitat política, centrant-se aquesta vegada en el seu compromís amb la integració política europea i la seva intensa activitat internacional. Maragall creu fermament en la importància d'Europa com a peça fonamental en l'arena política mundial, aspirant a una Europa pròxima que prioritzi el respecte a la diversitat i garanteixi el benestar dels ciutadans, la prosperitat i la cooperació entre els territoris. La seva visió combina la idealització dels objectius amb el pragmatisme de l'acció política dins les institucions europees.

El volum aborda diversos aspectes de la seva vida i carrera, incloent-hi el seu paper com a alcalde durant els Jocs Olímpics i la projecció internacional de Barcelona, així com el seu compromís durant el conflicte dels Balcans, la seva defensa de la diplomàcia de les ciutats i la cooperació descentralitzada al Mediterrani, entre altres. Maragall, com a president del Comitè de les Regions i com a acadèmic a la Università Roma Tre, ha estat un pensador i un líder compromès amb Europa, participant activament en debats i reflexions sobre el futur del continent.

L'obra destaca la capacitat d'anticipació i visió de Maragall, especialment en un context actual marcat per qüestions com el model d'integració europea, l'ampliació de la Unió Europea i el canvi en l'ordre mundial. Les seves idees i accions es revelen no només com a premonitòries, sinó també com a vigents i inspiradores en la cerca de solucions als reptes contemporanis, com la situació a Ucraïna, els conflictes al Pròxim Orient i la crisi humanitària derivada de les polítiques migratòries europees.

Fundació Catalunya Europa
Fundació Catalunya Europa
Fundació Catalunya Europa
Fundació Catalunya Europa

Detalles

Date and Time

Wednesday, 22 May 2024
19:00h - 21:00h (Europe/Madrid)

Location

Auditori RBA
Avinguda Diagonal 189, 08010, Barcelona, ES
View Map

Price

Free

Add to calendar

Attend the event

Share


Mapa


Other events from this organizer

Europa: Temps complexos, solucions democràtiques
Free
Wednesday 24 July 2024
Ateneu Barcelonès, Barcelona
Remaining: 11 days


View all events from this organizer
Registration not available

Registration for this event have ended.

Registration not available

Registration for this event have ended.

APP

Download our APP

 

OTHER BRANDS

Ticketerum
Formslaand

We customize the registration and ticket sales platform 100% for you

© 2017 - 2024 Inscribirme