Cookies help us deliver our services. By using our services, you agree to our use of cookies. Learn more Got it

SIGN IN

E-mail or password not valid
Try again or click Forgot your password link.

1. SIGN UP | 2. CREATE EVENT
I accept Terms & Conditions

Registration not available

Registration for this event have ended.

Registration not available

Registration for this event have ended.

"La preservació de la democràcia i els drets fonamentals a Europa"

Monday, 31 January 2022 · 18:30h - 19:30h (Europe/Madrid)

Saló de Cent, Ajuntament de Barcelona

Free

register

Description

La Fundació Catalunya Europa, en el marc del cicle "Quina Europa volem?" organitza el diàleg "La preservació de la democràcia i els drets fonamentals a Europa". 

L'acte comptarà amb l'alcalde de Budapest, Gergely Karácsony i el periodista de La Vanguardia, Xavier Mas de Xaxàs. L'obertura de l'acte, que tindrà lloc al Saló de Cent de l'Ajuntament de Barcelona, anirà a càrrec de l'alcaldessa Ada Colau.


Nota: Les dades aportades a través de formularis d'inscripció a la nostra newsletter, inscripció a esdeveniments i descàrregues de documents i que hagin comptat amb el seu consentiment en la recollida, s'incorporaran pel seu tractament a un fitxer de 
Mailchimp que gestiona la Fundació Privada Catalunya Europa - CIF G64693914. Adreça Postal. C/Sant Eusebi 48-50. Baixos. Local 3 08006 Barcelona. Tel. 932388932 e-mail: info@catalunyaeuropa.net amb la finalitat de gestionar la informació o el servei sol·licitat, així com per informar-lo dels nostres projectes, publicacions i esdeveniments, a través de la nostra newsletter. Pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició, així com els continguts en el Capítol III del Reglament General de protecció de Dades (UE 2016/679) a l'adreça Fundació Catalunya Europa. C/Sant Eusebi 48-50. Baixos. Local 3. 08006 Barcelona o a la direcció de correu info@catalunyaeuropa.net prèvia acreditació de la seva identitat. 

Date and Time

Monday, 31 January 2022

18:30h - 19:30h (Europe/Madrid)

Location

Saló de Cent, Ajuntament de Barcelona

Pl. Sant Jaume, 1 , 08002, , ES

View Map

Price

Free

Add to calendar

register

Share