SIGN IN

E-mail or password not valid
Try again or click Forgot your password link.

1. SIGN UP | 2. CREATE EVENT
I accept Terms & Conditions

Registration not available

Registration for this event have ended.

Registration not available

Registration for this event have ended.

Jornada de Portes Obertes- Roche Diagnostics

Wednesday, 24 January 2018 · 09:15h - 11:00h (Europe/Madrid)

Roche Diagnostics

Free

register

Description

Des de Sant Cugat Empresarial s'organitza juntament amb Roche Diagnostics, una nova  jornada de portes obertes, amb places limitades als socis.

Roche porta més de 120 anys compromesa amb la innovació, la recerca i el desenvolupament. Aquesta aposta ferma per liderar el descobriment de nous medicaments i noves eines diagnòstiques, que ha portat a la companyia a erigir-se en bandera de conceptes com la Medicina Individualitzada, forma part de la identitat del Grup.

Avui dia Roche és una de les primeres empreses del món pel que fa a inversió en R + D i al llarg dels anys ha estat pionera en el llançament de productes que han revolucionat el tractament de diferents malalties. A més, és líder en diagnòstic in vitro, inclòs el diagnòstic histològic del càncer, i pioner en el control de la diabetis.

Programa

09:15h: Recepció- Cafè relacional.

09:40h: Benvinguda de la direcció general de Roche Diagnostics i de Joan Franquesa, president de Sant Cugat Empresarial.

09:50h: Ponència: “Innovació Corporativa per Roche Diagnostics, cas Discover”, a càrrec de Pere Rosales, Fundador i CEO de l’empresa INUSUAL; i Miguel Angel Marco, director científic de Roche Diagnostics. 

10:30h: Visita guiada per les instal·lacions de Roche Diagnostics.

11:00h: Finalització de la visita.

Per a qualsevol incidència podeu contactar amb rrpp@santcugatempresarial.cat i mirarem de solucionar-la el més aviat possible.

Date and Time

Wednesday, 24 January 2018

09:15h - 11:00h (Europe/Madrid)

Location

Roche Diagnostics

Avinguda de la Generalitat, 171-173, 08174, Sant Cugat del Vallès, ES

View Map

Price

Free

Add to calendar

register

Share