SIGN IN

E-mail or password not valid
Try again or click Forgot your password link.

1. SIGN UP | 2. CREATE EVENT
I accept Terms & Conditions

Registration not available

Registration for this event have ended.

Registration not available

Registration for this event have ended.

II BREVET CLUB CICLISTA RIPOLLET. MEMORIAL MANUEL ANGEL BLÁZQUEZ

Saturday, 27 May 2023 - Sunday, 28 May 2023

Poliesportiu Municipal d'Esports de Ripollet

10€

register

Description

Obrim inscripcions per a la II Brevet Club Ciclista Ripollet. Memorial Manuel Blázquez. Es tracta d’una brevet de 300 km que transcorre per comarques de Barcelona i Girona en homenatge al nostre company, amic i soci del club ciclista, Manuel Angel Blázquez, mort l’any 2021.

En el moment de fer la inscripció és molt important omplir les vostres dades personals correctament  (sobretot adreça, nom complert i correu electrònic) per tal de poder enviar-vos posteriorment la vostra credencial homologada. Per poder inscriure’s a la prova i obtenir l’homologació caldrà disposar de llicència federativa. El pagament de 10€ inclou la credencial, el full de ruta, el track i el dret a homologació. Al tractar-se d’una brevet, d’una excursió personal, l’itinerari  no està senyalitzat. La circulació està en tot moment oberta al trànsit i cal respectar les normes de circulació. Recordem que NO és una prova competitiva i per aquest motiu no es publicaran temps ni ordre d'arribada.

Al realitzar la inscripció declareu haver llegit el reglament de la Brevet  i el full d'exempció de responsabilitats (no caldrà portar-ho signat el dia de la prova). Així mateix, us podeu descarregar el full de ruta i l'arxiu gps pel vostre dispositiu.

Des del portal d’inscripció podeu comprar la medalla. La medalla té un cost de 10€ addicionals que s'han d'afegir als 10€ de la inscripció.

La sortida serà del camp de futbol del Pavelló Municipal de Ripollet el dia 27 de maig a les 6 hores. Disposeu d’una àmplia zona d’estacionament al costat, així com de servei de dutxa al Poliesportiu Municipal d’Esports de Ripollet quan hi arribeu.

Trobareu més informació a aquest enllaç del Club Ciclista Ripollet.

Llista d'inscrits

NO ES FARAN REEMBORSAMENTS.

TANQUEM INSCRIPCIONS EL DIA 25 DE MAIG A LES 24 HORES

Us hi esperem!

Date

Saturday, 27 May 2023 - Sunday, 28 May 2023

Location

Poliesportiu Municipal d'Esports de Ripollet

Carrer de Magallanes, 22-26, 08291, Ripollet, ES

View Map

Price

10€

Remaining tickets

0

Add to calendar

register

Share


Refund Policy:

No Refund