SIGN IN

E-mail or password not valid
Try again or click Forgot your password link.

SIGN IN CREATE EVENT

 
Fronteres, refugi i vulneracions de drets: el nou pacte europeu de migraci贸 i asil a debat
Wednesday, 14 July 2021
12:00h - 13:30h
Online

Free

register


Description

En el marc del cicle "Quina Europa volem?" la Fundaci贸 Catalunya Europa, amb el cofinan莽ament del Parlament Europeu i la col路laboraci贸 d'ACSAR, organitza la confer猫ncia "Fronteres, refugi i vulneracions de drets: el nou pacte europeu de migraci贸 i asil a debat".

L'acte comptar脿 amb la pon猫ncia d'Espeth Guild, professora Jean Monnet de dret europeu, just铆cia europea i afers interns (Queen Mary University of London) i una taula de debat amb Anna Terr贸n, directora de FIIAPP i membre del patronat de la Fundaci贸  Catalunya Europa, Xavier Vidal, responsable de migracions de San'Egidio i Montserrat Feixas, directora d'ACNUR a l'Europa Central. Moderar脿 la sessi贸 Gemma Pinyol, cap de migracions a Instrategies.    

La pon猫ncia d'Espeth Guild ser脿 en angl猫s i el debat posterior ser脿 en catal脿. 

L'acte es podr脿 seguir en streaming a trav茅s del canal de Youtube de la Fundaci贸 Catalunya Europa. 

Nota: Les dades aportades a trav茅s de formularis d'inscripci贸 a la nostra newsletter, inscripci贸 a esdeveniments i desc脿rregues de documents i que hagin comptat amb el seu consentiment en la recollida, s'incorporaran pel seu tractament a un fitxer de Mailchimp que gestiona la Fundaci贸 Privada Catalunya Europa - CIF G64693914. Adre莽a Postal. C/Sant Eusebi 48-50. Baixos. Local 3 08006 Barcelona. Tel. 932388932 e-mail: info@catalunyaeuropa.net amb la finalitat de gestionar la informaci贸 o el servei sol路licitat, aix铆 com per informar-lo dels nostres projectes, publicacions i esdeveniments, a trav茅s de la nostra newsletter. Pot exercir els seus drets d'acc茅s, rectificaci贸, cancel路laci贸 i oposici贸, aix铆 com els continguts en el Cap铆tol III del Reglament General de protecci贸 de Dades (UE 2016/679) a l'adre莽a Fundaci贸 Catalunya Europa. C/Sant Eusebi 48-50. Baixos. Local 3. 08006 Barcelona o a la direcci贸 de correu info@catalunyaeuropa.net pr猫via acreditaci贸 de la seva identitat. 

Fundaci贸 Catalunya Europa
Fundaci贸 Catalunya Europa
Fundaci贸 Catalunya Europa
Fundaci贸 Catalunya Europa

Detalles

Date and Time

Wednesday, 14 July 2021
12:00h - 13:30h (Europe/Madrid)

Location

Online

Price

Free

Add to calendar

register

ShareOther events from this organizerView all events from this organizer
Registration not available

Registration for this event have ended.

Registration not available

Registration for this event have ended.

APP

Download our APP

 

OTHER BRANDS

Ticketerum
Formslaand

We customize the registration and ticket sales platform 100% for you

漏 2017 - 2024 Inscribirme