SIGN IN

E-mail or password not valid
Try again or click Forgot your password link.

1. SIGN UP | 2. CREATE EVENT
I accept Terms & Conditions

Registration not available

Registration for this event have ended.

Registration not available

Registration for this event have ended.

Fronteres, refugi i vulneracions de drets: el nou pacte europeu de migració i asil a debat

Wednesday, 14 July 2021 · 12:00h - 13:30h (Europe/Madrid)

Free

register

Description

En el marc del cicle "Quina Europa volem?" la Fundació Catalunya Europa, amb el cofinançament del Parlament Europeu i la col·laboració d'ACSAR, organitza la conferència "Fronteres, refugi i vulneracions de drets: el nou pacte europeu de migració i asil a debat".

L'acte comptarà amb la ponència d'Espeth Guild, professora Jean Monnet de dret europeu, justícia europea i afers interns (Queen Mary University of London) i una taula de debat amb Anna Terrón, directora de FIIAPP i membre del patronat de la Fundació  Catalunya Europa, Xavier Vidal, responsable de migracions de San'Egidio i Montserrat Feixas, directora d'ACNUR a l'Europa Central. Moderarà la sessió Gemma Pinyol, cap de migracions a Instrategies.    

La ponència d'Espeth Guild serà en anglès i el debat posterior serà en català. 

L'acte es podrà seguir en streaming a través del canal de Youtube de la Fundació Catalunya Europa. 

Nota: Les dades aportades a través de formularis d'inscripció a la nostra newsletter, inscripció a esdeveniments i descàrregues de documents i que hagin comptat amb el seu consentiment en la recollida, s'incorporaran pel seu tractament a un fitxer de Mailchimp que gestiona la Fundació Privada Catalunya Europa - CIF G64693914. Adreça Postal. C/Sant Eusebi 48-50. Baixos. Local 3 08006 Barcelona. Tel. 932388932 e-mail: info@catalunyaeuropa.net amb la finalitat de gestionar la informació o el servei sol·licitat, així com per informar-lo dels nostres projectes, publicacions i esdeveniments, a través de la nostra newsletter. Pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició, així com els continguts en el Capítol III del Reglament General de protecció de Dades (UE 2016/679) a l'adreça Fundació Catalunya Europa. C/Sant Eusebi 48-50. Baixos. Local 3. 08006 Barcelona o a la direcció de correu info@catalunyaeuropa.net prèvia acreditació de la seva identitat. 

Date and Time

Wednesday, 14 July 2021

12:00h - 13:30h (Europe/Madrid)

Location

Online

Price

Free

Add to calendar

register

Share