SIGN IN

E-mail or password not valid
Try again or click Forgot your password link.

1. SIGN UP | 2. CREATE EVENT
I accept Terms & Conditions

Registration not available

Registration for this event have ended.

Registration not available

Registration for this event have ended.

El futur energètic de la UE: autosuficient i sostenible?

Friday, 26 November 2021 · 09:00h - 10:00h (Europe/Madrid)

Free

register

Description

Nova sessió del cicle "Cafè Europa" organitzat per la Fundació Catalunya Europa, juntament amb l'associació Horitzó Europa. En aquesta ocasió, debatrem sobre les polítiques energètiques a la Unió Europea, el futur de l'energia a Europa i el repte que suposa una transició cap a una energia més verda. 

En parlarem amb Antonio Turiel, científic i divulgador, doctor en física teòrica i investigador científic a l'Institut de Ciències del Mar del CSIC i Sònia Sánchez, periodista al diari Ara especialista en internacional i canvi climàtic. 

L'acte serà on-line.

Nota: Les dades aportades a través de formularis d'inscripció a la nostra newsletter, inscripció a esdeveniments i descàrregues de documents i que hagin comptat amb el seu consentiment en la recollida, s'incorporaran pel seu tractament a un fitxer de Mailchimp que gestiona la Fundació Privada Catalunya Europa - CIF G64693914. Adreça Postal. C/Sant Eusebi 48-50. Baixos. Local 3 08006 Barcelona. Tel. 932388932 e-mail: info@catalunyaeuropa.net amb la finalitat de gestionar la informació o el servei sol·licitat, així com per informar-lo dels nostres projectes, publicacions i esdeveniments, a través de la nostra newsletter. Pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició, així com els continguts en el Capítol III del Reglament General de protecció de Dades (UE 2016/679) a l'adreça Fundació Catalunya Europa. C/Sant Eusebi 48-50. Baixos. Local 3. 08006 Barcelona o a la direcció de correu info@catalunyaeuropa.net prèvia acreditació de la seva identitat. 

Date and Time

Friday, 26 November 2021

09:00h - 10:00h (Europe/Madrid)

Location

Online

Price

Free

Add to calendar

register

Share