SIGN IN

E-mail or password not valid
Try again or click Forgot your password link.

1. SIGN UP | 2. CREATE EVENT
I accept Terms & Conditions

Registration not available

Registration for this event have ended.

Registration not available

Registration for this event have ended.

III Beca Mike Lane - Castellers de la Vila de Gràcia

Free

donate

Description

Us posem en antecedents:  a la Diada Castellera de la Festa Major del 2013, vam patir una caiguda de 5de8, que va comportar que el nostre company Mike patís una tetraplegia severa, al cap de tres any i mig en Mike va morir. Volem agrair, un cop més, el suport que vam rebre, en aquests moments tant durs, del teixit associatiu i cultural de la nostra vila, així mateix com del Districte de Gràcia.

Vam estar donant voltes a quina seria la millor manera d'homenatjar a en Mike, i vam pensar que la millor manera era la creació d'una beca, que premiés treballs d'investigació i recerca en la prevenció i cura de lesions medul·lars i cervicals.

La nostra idea, compartida amb la família d'en Mike, és que aquesta beca es pugui anar convocant bianualment. Som conscients que la investigació requereix temps, dedicació i molts recursos, i és per això que, enguany que fa 10 anys del fatídic accident, tornem a obrir una plataforma de co-finançament per tal que totes aquelles entitats, associacions, colles de cultura popular i particulars que ho vulgueu,  us animeu a finançar aquesta beca. 


Location

Online

Price

Free

Add to calendar

donate

Raised so far

24200.00 €

Share