SIGN IN

E-mail or password not valid
Try again or click Forgot your password link.

1. SIGN UP | 2. CREATE EVENT
I accept Terms & Conditions

Registration not available

Registration for this event have ended.

Registration not available

Registration for this event have ended.

Tips per l'Organització i la Planificació

Tuesday, 21 April 2020 · 12:00h - 13:30h (Europe/Madrid)

0€ - 5€

register

Description

Saps què és l’organització i com t’ajuda? Saps la diferència entre organització i planificació? Et consideres organitzada però no tens sensació d’aprofitar el temps? O directament, penses que no t’organitzes bé?


Generalment ens planifiquem sense mètode, i normalment tenim la sensació que el temps passa molt ràpid sense haver aconseguit els objectius.


Aprendre organització i planificació és essencial en l’àmbit laboral i personal. Només disposar d’ uns quants tips bàsics ens ajudarà a treballar d’una altra manera i a obtenir millors resultats.


La ROSA FEIJÓO ens parlarà de tot això el dimarts 21 d’abril, a les 12h matí, a la sessió on line de la XDESC.


És molt fàcil participar!

Només cal que et registris AQUI i t'enviarem el dia abans via INSCRIBIRME el link per entrar a la sala virtual de Zoom.
Data límit d'inscripció: dilluns 20 d'abril a les 19:00 h


Rosa Feijóo – Enginyer d’Organització (UPC), Màster en Project management (Escola negocis de Barcelona), Màster en Direcció Operacions (UPC), amb més de 25 anys d’experiència com a enginyer d’organització en diferents empreses.

És molt fàcil participar, a cada trobada en som més!


T'hi apuntes?


Farem servir el programa gratuït Zoom. Si no l'has fet servir mai, t'expliquem com fer-ho (et recomanem que facis la descàrrega abans de començar, per tenir-lo tot a punt!

Per instal·lar-lo, segueix aquest enllaç aquest enllaç i, a la barra negra superior, fes clic a Recursos; Descarregar el client de Zoom. Un cop descarregat l'arxiu, fes doble clic i segueix les instruccions d'instal·lació. Quan estigui instal·lat, seguint l'ENLLAÇ D'ACCÉS que et farem arribar, entraràs directament a la sala virtual.

Quan vagis a entrar et demanarà el teu nom.

Cliques al botó d'"unir-se amb l'àudio compartit" i ja està.

Quan entris a la sessió, veuràs que el teu micròfon estarà silenciat per defecte. Si és possible, fes servir auriculars quan vagis a parlar, perquè de vegades se sent un ressò i és molest per a la resta de persones.

Pel que fa a les càmeres, et recomanem que estiguin enceses perquè així ens veiem i sigui més proper i divertit.

Et recomanem que, si pots, assistir a la reunió des de l'ordinador, ja que si ho fas des del mòbil, no podràs veure a tots els participants i potser et perds part de l'ambient' del grup. Busca un lloc tranquil a casa, si t'és possible, per poder gaudir plenament de la sessió.

 

Les sòcies podran accedir gratuïtament i les no sòcies amb un donatiu de 5 €

 

T'esperem! Aprofita aquesta ocasió per treballar de manera diferent en un moment de canvis excepcionals que posaran a prova la nostra creativitat. Ens hem d'adaptar a les noves tendències per continuar liderant la nostra activitat i els nostres projectes.

 

 


Date and Time

Tuesday, 21 April 2020

12:00h - 13:30h (Europe/Madrid)

Location

Online

Price

0€ - 5€

Add to calendar

register

Share

Refund Policy:

No Refund