SIGN IN

E-mail or password not valid
Try again or click Forgot your password link.

SIGN IN CREATE EVENT

 
Presentació de l'estudi "Estructura urbana i segregació: Un segle a Barcelona"
Thursday, 18 July 2019
18:00h - 19:30h
Palau Macaya

Free

register


Description

"Estructura urbana i segregació: Un segle a Barcelona" és el resultat de l'estudi sorgit del tercer Ajut a la Recerca Llegat Pasqual Maragall. Els guanyadors de l'ajut, i autors de la publicació, són Miquel Àngel Garcia López, Rosella Nicolini i José Luis Roig Sabaté, tots tres professors del departament d'economia aplicada de la Universitat Autònoma de Barcelona. 

L'estudi que es presenta recull els resultats de la recerca feta per Nicolini, Garcia i Roig, en la qual es proposen oferir una anàlisi quantitativa d'un segle per a esbrinar si les diferents polítiques territorials aplicades a Barcelona, especialment les últimes dècades, han estat efectives en el control dels problemes de segregació o discriminació urbana. 

L'estudi es compon de quatre assaigs que tenen per objectiu identificar els determinants de la distribució dels col·lectius de ciutadans a Barcelona en funció de l'estructura urbana de la ciutat i de les polítiques aplicades per l'administració pública al llarg del temps. 

A banda dels tres autors, a la presentació també hi participarà Oriol Nel·lo, professor del departament de geografia de la Universitat Autònoma de Barcelona i Josep Maria Vegara, catedràtic emèrit d'economia i història econòmica a la Universitat Autònoma de Barcelona, persona que, a més, va dirigir la tesi de Pasqual Maragall que va tractar sobre el preu del sol. 

Fundació Catalunya Europa
Fundació Catalunya Europa
Fundació Catalunya Europa
Fundació Catalunya Europa

Detalles

Date and Time

Thursday, 18 July 2019
18:00h - 19:30h (Europe/Madrid)

Location

Palau Macaya
Passeig de Sant Joan 108, 08037, Barcelona, ES
View Map

Price

Free

Add to calendar

register

Share


Mapa

Registration not available

Registration for this event have ended.

Registration not available

Registration for this event have ended.

APP

Download our APP

 

OTHER BRANDS

Ticketerum
Formslaand

We customize the registration and ticket sales platform 100% for you

© 2017 - 2024 Inscribirme