Cookies help us deliver our services. By using our services, you agree to our use of cookies. Learn more Got it

SIGN IN

E-mail or password not valid
Try again or click Forgot your password link.

1. SIGN UP | 2. CREATE EVENT
I accept Terms & Conditions

Registration not available

Registration for this event have ended.

Registration not available

Registration for this event have ended.

"Barcelona, capital del Mediterrani. Democràcia local i combat per la pau"

Monday, 27 September 2021 · 18:00h - 19:30h (Europe/Madrid)

IEMED

Free

Event Booking

Description

La Fundació Catalunya Europa presenta la publicació de l'Ajut a la Recerca Llegat Pasqual Maragall 2019, "Barcelona, capital del Mediterrani. Democràcia local i combat per la pau" d'Oscar Monterde, doctor en història per la Universitat de Barcelona. 

L'acte tindrà lloc a l'Institut d'Estudis Mediterranis (IEMED) i comptarà amb la participació de l'autor del llibre, Oscar Monterde i un col·loqui amb Antoni Segura, catedràtic d'història contemporània de la UB; Anna Terron, directora de la FIIAPP i membre del patronat de la FCE i la moderació d'Oriol Nel·lo, professor de geografia de la UAB i membre del patronat de la FCE. La benvinguda de l'acte anirà a càrrec de Senén Florensa, president executiu de l'IEMED. 

L'acte serà presencial. Per assistir-hi, és imprescindible inscripció prèvia. 

Les persones que assisteixin a l'acte rebran el llibre "Barcelona, capital del Mediterrani. Democràcia local i combat per la pau", d'Oscar Monterde. 

L'ajut a la Recerca "Llegat Pasqual Maragall" és una iniciativa de la Fundació Catalunya Europa amb el suport de l'Ajuntament de Barcelona i el Ddepartament de Presidència de la Generalitat de Catalunya. 

Nota: Les dades aportades a través de formularis d'inscripció a la nostra newsletter, inscripció a esdeveniments i descàrregues de documents i que hagin comptat amb el seu consentiment en la recollida, s'incorporaran pel seu tractament a un fitxer de Mailchimp que gestiona la Fundació Privada Catalunya Europa - CIF G64693914. Adreça Postal. C/Sant Eusebi 48-50. Baixos. Local 3 08006 Barcelona. Tel. 932388932 e-mail: info@catalunyaeuropa.net amb la finalitat de gestionar la informació o el servei sol·licitat, així com per informar-lo dels nostres projectes, publicacions i esdeveniments, a través de la nostra newsletter. Pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició, així com els continguts en el Capítol III del Reglament General de protecció de Dades (UE 2016/679) a l'adreça Fundació Catalunya Europa. C/Sant Eusebi 48-50. Baixos. Local 3. 08006 Barcelona o a la direcció de correu info@catalunyaeuropa.net prèvia acreditació de la seva identitat. 

Date and Time

Monday, 27 September 2021

18:00h - 19:30h (Europe/Madrid)

Location

IEMED

Carrer de Girona, 20, 08010, , ES

View Map

Price

Free

Add to calendar

Event Booking

Share