Cookies help us deliver our services. By using our services, you agree to our use of cookies. Learn more Got it

SIGN IN

E-mail or password not valid
Try again or click Forgot your password link.

1. SIGN UP | 2. CREATE EVENT
I accept Terms & Conditions

Registration not available

Registration for this event have ended.

Registration not available

Registration for this event have ended.

XVIII Jornada Intercomarcal de conreus extensius

Wednesday, 15 May 2019 · 08:00h - 13:00h (Europe/Madrid)

Vilobí d'Onyar

register

Description

La XVIII Jornada Intercomarcal de Cultius Herbacis, pretén transferir al sector productor els resultats de la recerca que es realitza en conreus extensius a Catalunya. A la jornada es podrà veure el nou material vegetal de cereal d’hivern (blat i  ordi). També s’abordarà les estratègies de control de rovell groc. Aquesta jornada posarà especial èmfasis en les innovacions en agricultura de precisió del sector com ara el desherbatge mecànic guiat amb RTK, les aplicacions variables de fertilitzant o els mapes de producció, per exemple.

L’objectiu de la jornada és transferir i divulgar informació pràctica al sector productor i alhora intercanviar experiències i opinions que puguin resultar d’utilitat en una millor gestió de les explotacions extensives. 

Aquesta jornada forma part de l’activitat d’implantació d’estratègies per al control del rovell groc en cereal d’hivern, de la operació 01.02.01 de la Transferència Tecnològica del Programa de desenvolupament rural de Catalunya 2014-2020. Es parlarà del grup operatiu de producció de blat tou de qualitat per a la fabricació de farines amb un elevat índex de blancor, de l’operació 16.01. Amb la participació del projecte IoE crops. Cofinançat pel Fons Europeus de Desenvolupament Regional de la Unió Europea en el marc del programa operatiu FEDER de Catalunya 2014-2020. 

Date and Time

Wednesday, 15 May 2019

08:00h - 13:00h (Europe/Madrid)

Location

Vilobí d'Onyar

Vilobí d'Onyar, 17185, Vilobí d'Onyar, ES

View Map

Add to calendar

register

Share