SIGN IN

E-mail or password not valid
Try again or click Forgot your password link.

1. SIGN UP | 2. CREATE EVENT
I accept Terms & Conditions

Registration not available

Registration for this event have ended.

Registration not available

Registration for this event have ended.

WIWI ROCK BAND EN CONCIERTO EN EL ALMO2BAR

Saturday, 25 March 2023 · 21:30h - 22:30h (Europe/Madrid)

ALMO2BAR

12‚ā¨

Buy Ticket

Description

 DISSABTE 25 DE MAR√á 

Wiwi Rock Band √©s una banda liderada per l'infame DJ Wiwi, un antiheroi forjat a l'estiba de Barcelona, creador d'himnes i (per)versions de cl√†ssics del rock, funk, heavy i dance amb un punt de com√®dia. Un cop et deixes seduir pel #subnorrock de Wiwi Rock Band dif√≠cilment tornar√†s a cantar els teus cl√†ssics preferits amb les lletres originals. Enhorabona, ja ets un #subnorfan.

El 25 de març tens l'honor de poder gaudir de la presència del gran DJ Wiwi i la seva banda en rigorós directe a l'Almo2bar. Enfunda't la samarreta de subnorfan i deixa't sodomitzar per Wiwi.

*************************

Wiwi Rock Band es una banda liderada por el infame DJ Wiwi, un antih√©roe forjado en la estiba de Barcelona, creador de himnos y (per)versiones de cl√°sicos del rock, funk, heavy y dance con un punto de comedia. Una vez que te dejes seducir por el #subnorrock de Wiwi Rock Band dif√≠cilmente volver√°s a cantar tus cl√°sicos preferidos con las letras originales. Enhorabuena, ya eres un #subnorfan.

El 25 de marzo tienes el honor de poder disfrutar de la presencia del gran DJ Wiwi y su banda en riguroso directo en el Almo2bar. Enf√ļndate la camiseta de subnorfan y d√©jate sodomizar por Wiwi.

Date and Time

Saturday, 25 March 2023

21:30h - 22:30h (Europe/Madrid)

Location

ALMO2BAR

59-61, Carrer de Bruniquer, 08024 Barcelona, 08024, ES

View Map

Price

12‚ā¨

Add to calendar

Buy Ticket

Share

Refund Policy:

No Refund