SIGN IN

E-mail or password not valid
Try again or click Forgot your password link.

1. SIGN UP | 2. CREATE EVENT
I accept Terms & Conditions

Registration not available

Registration for this event have ended.

Registration not available

Registration for this event have ended.

Presentació de la recerca "Quan el teu veí és diferent. La relació entre la segregació i el capital social"

Tuesday, 28 February 2023 · 18:30h - 19:30h (Europe/Madrid)

Hub Social - Fundació Bofill

Free

Attend the event

Description

“Quan el teu veí és diferent. La relació entre la segregació i el capital social” és la recerca que Toni Rodon, investigador i professor a la Universitat Pompeu Fabra, presentarà com a guanyador del Premi Ajut a la Recerca Llegat Pasqual Maragall 2020, iniciativa que la Fundació Catalunya Europa impulsa amb la col·laboració de l'Ajuntament de Barcelona i la Generalitat de Catalunya en el marc del Programa Llegat Pasqual Maragall, que té per objectiu promoure el pensament i l’obra del polític, des d’una visió històrica i contemporània, sempre abordant els reptes al voltant de les ciutats i d’Europa.  

L’estudi és una contribució acadèmica al debat sobre la segregació i els seus efectes. Concretament, analitza l’impacte de la segregació per origen i per renda sobre diferents actituds i comportaments associats al capital social, a partir dels casos de Barcelona i Catalunya.

L’acte iniciarà amb una breu presentació de les conclusions principals del llibre a càrrec de l’autor, i continuarà amb un col·loqui moderat per Oriol Nel·lo, professor de Geografia de la Universitat Autònoma de Barcelona, i dos ponents: Maria Sisternas, directora de l’Institut Català del Sòl (INCASOL), i Ricard Gomà, director de l’Institut d’Estudis Regionals i Metropolitans de Barcelona (IERMB-UAB).

L’acte clourà amb un breu aperitiu, i amb el repartiment d’exemplars per a tothom qui ho desitgi. 

Date and Time

Tuesday, 28 February 2023

18:30h - 19:30h (Europe/Madrid)

Location

Hub Social - Fundació Bofill

Carrer de Girona 34, Barcelona, 08010, ES

View Map

Price

Free

Add to calendar

Attend the event

Share