SIGN IN

E-mail or password not valid
Try again or click Forgot your password link.

1. SIGN UP | 2. CREATE EVENT
I accept Terms & Conditions

Registration not available

Registration for this event have ended.

Registration not available

Registration for this event have ended.

Negocis post Covid19

Tuesday, 14 April 2020 · 12:00h - 13:00h (Europe/Madrid)

0€ - 5€

register

Description

Sabem que res tornarà a ser el mateix després de la quarantena. La transformació interior i exterior, individual i col·lectiva, és ja una realitat. Som protagonistes de canvis profunds en els nostres estils de vida i hàbits de consum, i és predictible que la incertesa, por i recerca de seguretat en aquest període d'aïllament a casa, marquin un abans i un després en els negocis i en les preferències i comportaments dels consumidors.

Per això ens preguntem:

Què estem aprenent de Covid19?

Els productes de primera necessitat, com el paper higiènic, van experimentar una demanda extrema. Quines creiem que han estat les causes i quins béns de primera necessitat pensem que reclamarà el mercat post Covid19?

Com serà el consumidor post Covid19?

Aquesta situació d'aïllament està fent que s'atorgui una major importància a les relacions socials i  al benestar propi i col·lectiu, així com també s'està valorant la personalització i ètica dels negocis en una situació que està afectant a tots. Quines qualitats tindran les marques, productes i serveis que va a prioritzar el consumidor post Covid19?

Què necessiten fer els petits negocis per sobreviure i créixer en temps de crisi?

És possible que estiguem descobrint que els nostres models i estratègies comercials i de negoci no han estat capaços de gestionar les variables ràpides i desconegudes d'un brot com Covid19. Com podem desenvolupar la nostra resiliència personal i la dels nostres negocis?

Quines oportunitats de negocis poden sorgir en el futur?

Som testimonis i objecte de nous aprenentatges, necessitats i hàbits, entre ells la digitalització, però desconeixem si seguiran en augment o es produirà un estancament. Com i on podem investigar les necessitats de mercat i consumidor per oferir productes i serveis que les satisfacin?

En aquesta trobada compartirem històries i experiències d'una crisi, reflexionarem sobre les seves conseqüències en nosaltres, i els nostres socis, equips, projectes i negocis, i enfocarem les oportunitats personals i empresarials que ens ofereix el futur amb la sòcia i experta en marca Marisa Iturbide el dimarts 14 d’abril a les 12h del matí, a la sessió online de la XDESC.

 

Només cal que et registris en AQUI i t'enviarem el dia abans via INSCRIBIRME el link per entrar a la sala virtual de Zoom.

Envia les teves preguntes a miturbide@gmail.com per plantejar-les i respondre-les en la sessió.

 

Marisa Iturbide és consultora estratègica especialista en crear marca i dissenyar el full de ruta dels seus punts d'entrada al mercat. Experta en desenvolupament de negocis. Co-fundadora de El Líder Imperfecto

És molt fàcil participar, a cada trobada en som més!

 

T'hi apuntes?


Farem servir el programa gratuït Zoom. Si no l'has fet servir mai, t'expliquem com fer-ho (et recomanem que facis la descàrrega abans de començar, per tenir-lo tot a punt!

Per instal·lar-lo, segueix aquest enllaç aquest enllaç i, a la barra negra superior, fes clic a Recursos; Descarregar el client de Zoom. Un cop descarregat l'arxiu, fes doble clic i segueix les instruccions d'instal·lació. Quan estigui instal·lat, seguint l'ENLLAÇ D'ACCÉS que et farem arribar, entraràs directament a la sala virtual.

Quan vagis a entrar et demanarà el teu nom.

Cliques al botó d'"unir-se amb l'àudio compartit" i ja està.

Quan entris a la sessió, veuràs que el teu micròfon estarà silenciat per defecte. Si és possible, fes servir auriculars quan vagis a parlar, perquè de vegades se sent un ressò i és molest per a la resta de persones.

Pel que fa a les càmeres, et recomanem que estiguin enceses perquè així ens veiem i sigui més proper i divertit.

Et recomanem que, si pots, assistir a la reunió des de l'ordinador, ja que si ho fas des del mòbil, no podràs veure a tots els participants i potser et perds part de l'ambient' del grup. Busca un lloc tranquil a casa, si t'és possible, per poder gaudir plenament de la sessió.

 

Les sòcies podran accedir gratuïtament i les no sòcies amb un donatiu de 5 €

 

T'esperem! Aprofita aquesta ocasió per treballar de manera diferent en un moment de canvis excepcionals que posaran a prova la nostra creativitat. Ens hem d'adaptar a les noves tendències per continuar liderant la nostra activitat i els nostres projectes.

 

 


Date and Time

Tuesday, 14 April 2020

12:00h - 13:00h (Europe/Madrid)

Location

Online

Price

0€ - 5€

Add to calendar

register

Share

Refund Policy:

No Refund