Les cookies ens ajuden a oferir els nostres serveis. A l'utilitzar-los, acceptes les cookies. Més informació OK

ENTRAR

E-mail o contraseña incorrectes.
Prova de nou o prem a Recordar claus d’accés.

1. REGISTRAR-SE | 2. CREAR ESDEVENIMENT
Accepto la política de privacitat i condicions d’ús

Inscripcions no disponibles

Les inscripcions per aquest esdeveniment ja han finalitzat.

Inscripcions no disponibles

Les inscripcions per aquest esdeveniment ja han finalitzat.

Meeting Point 'Robòtica Col·laborativa'

Dimecres, 03 Juliol 2019 · 09:30h - 14:00h (Europe/Madrid)

Barcelona Moda Centre (BMC)

Gratuïta

inscriure’m

Descripció

La comunitat Open Industry 4.0, us convida a una nova trobada presencial dedicada al sector de la robòtica col·laborativa. El proper 3 de juliol al Barcelona Moda Centre (BMC), podreu conèixer, a través d’experiències reals i demostracions in situ, el potencial d’aquestes tecnologies i la seva aplicació als processos de producció.  

    Programa

9:00h. Acreditacions.

9:15h. Obertura de l'acte.

9:20h. Xerrada 'Robòtica col·laborativa: Un pilar clau en la indústria 4.0' a càrrec de Sergio Martin, Business Manager Robotics & Discrete Automation Spain, de la multinacional Asea Brown Boveri (ABB).

9:45h. Presentació 'Mecanismes públics de suport a la Indústria 4.0 per a les pimes' a càrrec de Carles Miranda, Coordinador d'Indústria 4.0 Unitat d'Innovació Empresarial d'Acció

 Demostracions

10:00h. Stäubli. Robòtica segura: TX. Una solució per avançar de la robòtica tradicional cap a la robòtica col·laborativa amb el màxim rendiment. 

10:15h. Sinerges Tecmon SL. Cèl·lula de Visió 2D-3D. L'objectiu de la cèl·lula és mostrar la capacitat d'integració i comunicació del ROBOT aubo i5 amb diferents càmeres de visió artificial. S'implementa una aplicació de bin picking mitjançant una càmera 3D fixa, conjuntament amb una aplicació de posicionament de peces amb una càmera 2D Mòbil.


10:30hPal RoboticsEls robots mòbils autònoms Tiago Base de PAL Robotics automatitzen les tasques de intralogística en entorns industrials d'una forma fàcil i innovadora. Transporten i lliuren mercaderies de fins a 100 Kg d'un punt a un altre i es poden customitzar fàcilment amb accessoris per a ajustar-se a necessitats específiques. S'integren en sistemes externs a través de la seva API RESTful, i s'instal·len de manera àgil sense modificar l'entorn.                                               


10:45h. Ingeniería de Aplicaciones SALa integració i manteniment de un robot  en un entorn industrial, es bàsica para optimitzar la vida de les màquines, els elements que l´envolten i el propi robot.  Totes cèl·lules robotitzades que desenvolupa IDASA, integren un pla de gestió  de manteniment  preventiu,  utilitzant les bases de la industria 4.0. a traves del iCloud. Demostració d’un Robot ABB amb una pinça comunicada amb el sistema informatic de manteniment preventiu del propi robot.

11:00h. Vicosystems SlAplicació de Pick & Place amb robòtica col·laborativa d’Universal Robots i  Robotiq. Amb l’UR3, el petit de la família Universal Robot i el braç col·laboratiu Hand-E de Robotiq, l’aplicació mostrarà la facilitat d’us d’aquest tipus de robots, cridats a democratitzar la robòtica a les pimes.


11:15h. Yaskawa. El robot MotoMINI és el més petit de Yaskawa. Amb un abast de 350 mm, pot gestionar una càrrega útil de 500g. Aquest robot lleuger d'alta velocitat, compacte i de 6 eixos combina velocitats de cicle ràpides amb un alt grau de repetibilitat de 0,03 mm. El MotoMINI és ideal per manipular peces de treball i components petits. A l'espai més reduit, el robot mou els components en les tres direccions i al voltant dels tres eixos. Aquesta llibertat de moviment facilita operacions de manipulació tridimensionals més complexes i augmenta la productivitat.