SIGN IN

E-mail or password not valid
Try again or click Forgot your password link.

SIGN IN CREATE EVENT

 
Lieder de Schubert, Korngold i Mahler

Teatre La Peni

Free

register


Description

La Fundació Catalunya Europa i l'Ajuntament de Molins de Rei organitzen un concert de música clàssica en el marc del programa d'activitats per la celebració del Dia d'Europa. En concret, s'interpretarà "Lieder de Schubert, Korngold i Mahler" amb Andrè Schuen, baríton i Daniel Heide al piano. El concert és gratuït (amb inscripció prèvia) i tindrà lloc al teatre La Peni de Molins de Rei el diumenge 15 de maig a les 19:30h.

Biografies
Andrè Schuen, baríton
Originari del Tirol del Sud (Itàlia), va créixer parlant tres llengües (ladí, italià i alemany), una versatilitat que es reflecteix en el seu repertori. Tot i que va començar estudiant violoncel, va estudiar posteriorment cant al Mozarteum de Salzburg amb Horiana Branisteanu i Wolfgang Holzmair, graduant-se el 2010. Des de llavors fins el 2014 va formar part de l'Òpera de Graz. Amb el seu company de lied Daniel Heide, se'l pot escoltar en auditoris com el Wigmore Hall de Londres, la Schubertiade, la Schubertíada, el Heidelberger Frühling, el Festival de Lieder d'Oxford, el Prinzregententheater de Munic, el Concertgebouw d'Amsterdam o el Konzerthaus de Viena. Els seus papers d'òpera inclouen Guglielmo (Cosí fan tutte), Figaro i el Comte d'Almaviva (Les noces de Figaro), Don Giovanni o Eugene Onegin.

Daniel Heide, piano
És un dels pianistes acompanyants i de cambra més sol·licitats de la seva generació, que ofereix concerts per tota Europa i Àsia des de la seva graduació a la Hochschule für Musik “Franz Liszt” de Weimar. Entre els seus cantants habituals hi ha Andrè Schuen, Christoph Prégardien o Roman Trekel; ha tocat també amb Marie Seidler, Hanno Müller-Brachmann, Luca Pisaroni, Ruth Ziesak, Katharina Konradi i Konstantin Krimmel. En el terreny de la música de cambra ha fet concerts amb solistes com Tabea Zimmermann, Antje Weithaas, Wolfgang Emanuel Schmidt, Jens Peter Maintz, Friedemann Eichhorn, Barbara Buntrock, Julian Steckel o Konstanze von Gutzeit. El seu CD “Poêmes” amb la mezzosoprano Stella Doufexis, amb cançons de Claude Debussy, va rebre el Premi de la Crítica Discogràfia Alemanya 2013 i el CD amb Andrè Schuen, amb lieder de Robert Schumann, Hugo Wolf i Frank Martin, el premi ECHO Klassik 2016 com a jove artista de l'any.

Fundació Catalunya Europa
Fundació Catalunya Europa
Fundació Catalunya Europa
Fundació Catalunya Europa

Detalles

Location

Teatre La Peni
Plaça Mercè Rodoreda, 1, 08750 Molins de Rei, Barcelona, 08750, Molins de Rei, ES
View Map

Price

Free

Add to calendar

register

Share


Mapa


Other events from this organizerView all events from this organizer
Registration not available

Registration for this event have ended.

Registration not available

Registration for this event have ended.

APP

Download our APP

 

OTHER BRANDS

Ticketerum
Formslaand

We customize the registration and ticket sales platform 100% for you

© 2017 - 2024 Inscribirme