ENTRAR

E-mail o contraseña incorrectes.
Prova de nou o prem a Recordar claus d’accés.

ENTRAR CREAR ESDEVENIMENT

 
Festa Major URV 2024
Dijous, 14 Març 2024
08:00h - 23:00h
Parc de la Ciutat

0€ - 3€

comprar entrada


Descripció

ATENCIÓ!! PER MOTIUS DE FUNCIONAMENT, EL E-MAIL QUE HEU D'UTILITZAR ÉS EL FORMAT NORMAL ÉS A DIR,

nom.cognom@estudiants.urv.cat

TOTES AQUELLES PERSONES QUE NO HAN REBUT UN EMAIL AMB L'ENTRADA, S'ESTÀ CORRETGINT L'ERROR I LES REBRÀ EN EL SEU CORREU PREVI AL DIA DE LA FESTA

No us perdeu la Festa Major de la URV! El proper 14 de març tota la comunitat universitària tenim una cita festiva al Parc de la Ciutat de Tarragona per gaudir de diverses activitats com la paella popular, concerts, concurs de talents, concurs de DJ, bingo, concurs de samarretes, food trucks, carpes… Una jornada per xalar! 


❗ Informació d’interès.
Abans de comprar tingues en compte les següents indicacions.
Dia. 14 de març de 12 a 23 h. Lloc Parc de la Ciutat. Tarragona
El preu de l’entrada té un cost de 3 € per persona i inclou l’accés el got  i la polsera de la festa. La data límit de venda de tiquets per al dinal i el bus és el dia 8 de març a les 12 h. La compra d'entrades general es tancarà quan s’ompli la capacitat del recinte..
Un cop premis el botó comprar entrada et sortirà l'opció d’adquirir altres serveis: Dinar i bitllets gratuïts del bus de l'organització. S’HA DE COMPRAR TOT JUNT, ja que després no podràs comprar el dinar o reservar plaça dels busos.
El pagament es pot fer amb targeta o Bizum.

🚌 Vine a la Festa Major de la URV amb els autocars gratuïts! 
Cal reservar el bitllet en comprar l'entrada.
Sortides des dels campus Terres de l'Ebre, Baix Penedès, Vilafranca del Penedès i Vila-seca. Tornada des de Tarragona a tots els campus i Reus.

ACCÉS AL RECINTE
Per entrar al recinte hauràs de mostrar la teva entrada que serà escanejada per a la seva verificació. Hauràs d’identificar-te amb DNI en el cas que l’organització ho sol·liciti.
L’organització es reserva el dret d’admissió a l’esdeveniment. Tanmateix, l’exercici d’aquest no comportarà, en cap cas, la denegació d’accés al portador per raons de naixement, raça, sexe, religió, opinió, discapacitat, orientació sexual, identitat de gènere o qualsevol altra circumstància o condició personal o social.
Un cop adquirida l’entrada, només es podrà tramitar la devolució en cas de cancel·lació o canvi de dates del festival.
En cas de cancel·lació o canvi de dates de l’esdeveniment, el comprador podrà sol·licitar l’abonament en un termini no superior a 30 dies des de la comunicació pública del fet. No es retornarà l’import de l’entrada en cas de cancel·lació del concert per causes de força major no imputables a l’organització.
L’organització no garanteix l’autenticitat de l’entrada si no s’ha adquirit en els punts de venda oficials i tampoc no assumeix cap responsabilitat en cas de pèrdua o robatori d'aquesta.
El portador/a de l’entrada accepta que podrà aparèixer en imatges preses dins del recinte per a la seva posterior difusió informativa o promocional. Queden reservats tots els drets d’imatge i propietat intel·lectual.
L’organització es reserva el dret de modificar algun dels punts anteriors en benefici de l’usuari per qüestions ètiques i de satisfacció.
Els menors d’edat no podran accedir al recinte, quedant en tot cas prohibit el consum d’alcohol i tabac i podent expulsar el menor que infringeixi aquestes prohibicions. Per tots els públics (els menors de 16 a 18 anys han d'accedir amb autorització i els menors de 16 anys acompanyats de tutor o progenitor).
Descarrega l'autorització a aquest enllaç DOCUMENT AUTORITZACIÓ
Per a qualsevol consulta, podeu adreçar-vos via correu a: info@animat.cat

+ Informació

Detalles

Data i Hora

Dijous, 14 Març 2024
08:00h - 23:00h (Europe/Madrid)

Lloc

Parc de la Ciutat
Avinguda Santiago Ramon y Cajal, 55B, 43005, ES
Veure mapa

Preu

0€ - 3€

Afegir al meu calendari

comprar entrada

Comparteix amb els teus amics


Política de reemborsament:

Sense reemborsament

Mapa

Inscripcions no disponibles

Les inscripcions per aquest esdeveniment ja han finalitzat.

Inscripcions no disponibles

Les inscripcions per aquest esdeveniment ja han finalitzat.