SIGN IN

E-mail or password not valid
Try again or click Forgot your password link.

1. SIGN UP | 2. CREATE EVENT
I accept Terms & Conditions

Registration not available

Registration for this event have ended.

Registration not available

Registration for this event have ended.

ESCOLA DE PARES I MARES 2023 (març 2023)

· 20:30h - 22:00h (Europe/Madrid)

Escola Vedruna Escorial Vic

9€

register

Description

Vivim en un món que aprèn de manera constant. Des de l’AMPA i des de l’ESCOLA volem fomentar l’aprenentatge, també amb les famílies i de forma presencial, a partir de l’edició d’una ESCOLA DE PARES I MARES. Els cursos seran impartits per professors de l’escola Vedruna Escorial de Vic i per professionals especialistes en la matèria que s'imparteixi.


DATES D’INSCRIPCIÓ: Del 20 de febrer al 10 de març de 2023.

 

 

Els cursos són durada breu (3 sessions) amb finalitat divulgativa. S'impartiran els dimarts o els dimecres, en funció del curs. Les activitats formatives es durant a terme els dies 14 o 15, 21 o 22 i 28 o 29 de març, en horari de 20:30 a 21:45 cada sessió, excepte el curs de Defensa Personal, que es farà en horari de 21:00 a 22:00, i el curs d'Història de Vic a través dels Edificis, que tindrà una última sessió dissabte al matí. El nombre mínim de participants perquè es porti a terme cada curs és de 8 persones.

Si és del vostre interès cal escollir un o dos cursos d’entre aquesta proposta de QUATRE, sempre i quan s'imparteixin en dies diferents. S'haurà de fer una inscripció per cada curs:

  • Eines pel creixement emocional i personal (15, 22 i 29 de març). Adreçat a pares i mares amb fills i filles de totes les edats, interessats en el creixement emocional i personal. 


Professor/a: Josep Molas i Margarida Tió.  • La història de Vic a través dels edificis. Un recorregut per la Ciutat (15, 22 i dissabte 25 al matí). Una manera de conèixer la història de Vic a través dels seus edificis més representatius.


Professor: Ramon Rial  • Tècniques de defensa personal (14, 21 i 28 de març). Adreçat a pares i mares interessats en disposar de coneixements pràctiques en defensa personal.


                      Professor: Juan Gómez (Cinturó negre cinquè Dan de Karate i Cinturó negre vuitè Dan de Jiujitsu)  • Control parental i adiccions a les xarxes socials (15, 22 i 29 de març). Adreçat a pares i mares interessats conèixer en profunditat el problema de les adiccions a les xarxes socials i que vulguin conèixer mètodes de control parental de dispositius electrònics.


                      Professors: Jordi Bernabeu Farrús. Psicòleg Fundació Althaia (Hospital St. Joan de Deu de Manresa). Professor de la Facultat de Pedagogia de la UVic.

                                          Simó Albareda (Deteinco)


Els cursos són oberts a tots els pares i les mares (també avis i àvies). Obert a la Ciutat.

Time

20:30h - 22:00h (Europe/Madrid)

Location

Escola Vedruna Escorial Vic

Edifici Mascaró. Aules de Batxillerat i Cicles Formatius / Aula de cuina, 08500, Vic, ES

View Map

Price

9€

Add to calendar

register

Share

Refund Policy:

Es farà reemborsament íntegre de la quantitat pagada si no s'arriba al mínim de 8 participants en el curs en el qual us hagueu apuntat (6 participants en el curs de Tècniques d’expressió plàstica).