SIGN IN

E-mail or password not valid
Try again or click Forgot your password link.

1. SIGN UP | 2. CREATE EVENT
I accept Terms & Conditions

Registration not available

Registration for this event have ended.

Registration not available

Registration for this event have ended.

CURS SMART BEAUTY

Friday, 06 May 2022 - Friday, 27 May 2022 · 11:30h - 13:30h (Europe/Madrid)

XDESC

65€ - 85€

register

Description

  CURS SMART BEAUTY


                                           CREA LA TEVA MILLOR IMATGE COM A EINA DE COMUNICACIÓ I LIDERATGE

                                                            «ET SENTIRÁS UNA NOVA DONA I EMPODERADA»

  Aquest curs està pensat i dissenyat especialment per a tu, perquè ets una dona fantàstica i meravellosa que vol conèixer les eines comunicatives en Llenguatge No Verbal per tal d'aconseguir objectius professionals, personals i de lideratge. Et coneixeràs més a tu mateixa i als demés, i sobre tot als teus clients.

  La percepció de la imatge personal consisteix en un procés de comunicació en el que l'emissor transmet uns senyals o codis que són rebuts per un receptor que els interpreta.

  És un taller teòric i pràctic de 8 hores de duració en el qual aprendràs a descobrir i potenciar la teva autèntica bellesa i estil per aconseguir objectius professionals, personals i de lideratge. 

  Les sessions tenen una part teòrica i pràctica.

  Temari del curs:

  1a Sessió: Psicomorfologia facial. Coneix-te a tu mateixa i aprèn a conèixer als altres.

  2a Sessió: Imatge Personal i ImpressióEls Colors. El meu color perfecte. El llenguatge del color com a eina de comunicació i lideratge. Estil, formes, línies, volums, siluetes. Descobriràs com potenciar la teva silueta.

  3a Sessió: Llenguatge No Verbal Postural. Elegància. En aquest taller és ideal venir vestida amb la roba del teu outfit amb el que tinguis més dubtes i amb complements com collarets, mocadors, etc. Porta sabates de taló i planes, barret si en tens, una jaqueta o abric i un bolso.

  4a Sessió: Automaquillatge i Automassatge de bellesa. Aprèn a potenciar la teva pròpia bellesa i cuidar la teva pell. En aquesta sessió és imprescindible que porteu els vostres estris personals de maquillatge i cosmètica a més d'un mirall de sobretaula per fer la pràctica.

  El curs serà impartit per l'Àngels Llimargas.

  Hola! soc l’Àngels Llimargas, especialista en Estètica, Imatge Personal i Coach Sistèmica.

  Vaig néixer en el món de l'estètica i la bellesa, vaig rebre l’herència per part de la meva àvia materna i la meva mare, i ho porto a la sang.

  M’apassiona el meu món i m’agrada ensenyar les eines necessàries i ocultes que hi ha en cada un dels elements que composen la nostra imatge i que es treballen per obtenir resultats.

  Soc docent i consultora titulada pel Ministeri d'Educació i Ciència en Estètica i Bellesa, Màster d'Assessors d'Imatge, Formació en Protocol i Habilitats Socials, Maquilladora professional i de passarel·les, Psicomorfòloga i Coaching Sistèmic Transaccional entre altres especialitats relacionades amb el meu àmbit professional. Així com Conferenciant Nacional i Internacional sobre la Imatge personal i Lideratge Polític.

  Soc una dona emprenedora, inquieta i sempre amb ganes d'aprendre coses noves, m’agrada compartir, fer noves amistats i cultivar les que ja tinc.

  La meva trajectòria professional és molt llarga. Actualment tinc la meva empresa ONCOACH, Beauty & Life Coach 360º que està dedicada a posar a les dones guapes i empoderar-les.

  La meva feina la combino com a docent en el Màster Internacional de Comunicació Política de la Universitat Autònoma i amb la Universitat EUHT de Sant Pol de Mar en el Grau Universitari formant a futurs directors d’hotels en Imatge personal, Llenguatge No verbal i Protocol.

  Com podeu veure, m’encanta el que faig i sé el poder que té la Imatge i Comunicació en l’àmbit d’empresarial i personal. Per això us vull transmetre els meus coneixements perquè aconseguiu l’èxit.

   Us hi espero!!!!

   

  Volem donar-te una formació propera, dinàmica, interactiva i molt participativa, per això hem limitat les places a 12, i seran en ordre estricte d'inscripció.

   

  "Smart Beauty"

  4 sessions de 2h

  Divendres dies: 6, 13, 20 i 27 de maig

  Hora: de 11:30 h a 13:30 h

  Lloc: despatx de la XDESC

  PREU: SÒCIES 65 €, NO SÒCIES 85 €

   

  NOMÉS 12 PLACES DISPONIBLES!!!

  Data límit per inscriure's, 2 de maig les 18 h

   

  T'esperem! Aprofita aquesta ocasió per a conèixer-te a tu mateixa, empoderar-te i comunicar-te millor amb els teus clients i també en el teu entorn personal. 


  Date and Time

  Friday, 06 May 2022 - Friday, 27 May 2022

  11:30h - 13:30h (Europe/Madrid)

  Location

  XDESC

  Plaça Barcelona,17, 08172, Sant Cugat del Vallès, ES

  View Map

  Price

  65€ - 85€

  Add to calendar

  register

  Share

  Refund Policy:

  No Refund