SIGN IN

E-mail or password not valid
Try again or click Forgot your password link.

SIGN IN CREATE EVENT

 
Cata Biopaumerà 26/11/22
Saturday, 26 November 2022
20:00h - 22:00h
Cal Serafí

18€

Buy Ticket


Description

Oliveres i vinyes, el paissatge clàssic de la nostra terra ens visitarà al novembre!


Aquest celler ecològic de la D.O. Tarragona té una aposat forta pel territori i per la cura de l'entorn.


Els hem demanat que es defineixin ells mateixos per presentar la cata de novembre!!


Som un petit celler de vi ecològic de la DO Tarragona, ubicats a la població de Rasquera (Tarragona), a la comarca de la Ribera d’Ebre, entre les comarques del Priorat i Terra Alta. És l’únic celler ecològic de la D.O. Tarragona.

La nostra filosofia és produir poc i bé. És a dir, prioritzar la qualitat per sobre de la quantitat i sempre dins del que és el cultiu ecològic.

 

Quan varem adquirir la finca on es desenvolupa l’activitat, la qual es venia juntament amb la casa del poble on vivim, sempre ens varem plantejar la possibilitat de plantar els cultius tradicionals d’aquesta zona i que durant els anys 70, 80 i 90 es van perdre. Aquests cultius sempre havien estat la vinya i l’olivera. Per això, conservem totes les grans oliveres centenàries i alguna de mil·lenari de la finca. Però per poder conrea la vinya calia traslladar part d’aquestes oliveres a altres parcel·les de la mateixa finca, i això es el que varem fer. Un cop decidit que es conreava, varem decidir que ja que tornàvem als cultius tradicionals, per què no treballàvem la terra també com es feia abans, sense herbicides, ni insecticides ni adobs químics. Per això ens vam decidir pel cultiu ecològic. Volem produir i vendre qualitat i salut. Aquesta és el nostre primer i principal missatge.

 

El segon missatge sobre el qual s’assenta el projecte és el foment del consum de productes ecològics i per a això, hem d’oferir al client un producte tan bo com el de la competència en cultiu convencional i a un preu no molt més alt o fins i tot igual, qualitat per qualitat. És per això que entenem que el preu dels nostres vins no ha d’estar molt lluny de vins no ecològics amb una qualitat similar. Volem donar més per un preu similar.

Cal Serafí
Cal Serafí

Detalles

Date and Time

Saturday, 26 November 2022
20:00h - 22:00h (Europe/Madrid)

Location

Cal Serafí
C/ Joan Güell n.19, 43830, Torredembarra, ES
View Map

Price

18€

Remaining tickets

0

Add to calendar

Buy Ticket

Share


Refund Policy:

No Refund

Mapa

Registration not available

Registration for this event have ended.

Registration not available

Registration for this event have ended.

APP

Download our APP

 

OTHER BRANDS

Ticketerum
Formslaand

We customize the registration and ticket sales platform 100% for you

© 2017 - 2024 Inscribirme