Prova de nou o prem a Recordar claus d’accés.

Diumenge, 03 Febrer 2019 · 09:00h - 10:00h (Europe/Madrid)

Pistes d'Atletisme del Club Atlètic de Vic

inscriure’m

Descripció

El 25 de març de l’any 1984, l’atleta vigatà Pere Casacuberta es va proclamar Campió del Món júnior de Cros, després d’una carrera brillant en la que va aconseguir doblar als atletes etíops. La cursa, celebrada a la ciutat de Nova York, va ser una cursa molt complicada fins l’últim moment. A 1500 metres per la meta, Casacuberta, que tenia la plata assegurada, no va voler conformar-se i va arriscar-ho tot per deixar al seu rival enrere, l’etíop Tessema. Amb el pas dels anys s’ha vist que ha estat l’últim blanc en vèncer un Campionat Mundial de Cros. És per això que any rere any el Club Atlètic Vic disputa, en nom del gran campió, el Trofeu Pere Casacuberta, que dona nom al Cros Ciutat de Vic.Enguany, coincidint amb el 100è Campionat de Catalunya de Cros, la ciutat de Vic acull el 40è Cros Ciutat de Vic – Trofeu Pere Casacuberta, una fita molt especial pel món de l’atletisme i també per la Ciutat de Vic. Per aquest motiu, aquest any, la Cursa Popular - Open es destinarà a nombrar la guanyadora i el guanyador del Trofeu Pere Casacuberta.

Normativa de la cursa:

- Mixta (corren femení i masculí junts)

- Distància: 5 Km

- Per majors de 18 anys

- Els participants hauran de presentar-se a línia de sortida 10 minuts abans de l’inici de la prova

- Només el 1r classificat de la Categoria masculina i femenina seran premiats amb el trofeu Pere Casacuberta

- Preu d’inscripció: 5€ (Termini d’inscripció fins al 30 de gener)

- Preu inscripció d’última hora: 10€ (aquestes es faran el mateix dia, fins a una hora abans de la cursa)

La cursa tindrà lloc el diumenge 3 de febrer a les 9:00h i seguidament començarà el Campionat de Catalunya de Cros d’aquest any.

La cursa popular està oberta a tots aquells que vulgueu participar, independentment de si teniu o no, la corresponent llicència d’atleta. Per fer-ho només cal que completeu el següent formulari amb les vostres dades.

Els pagaments de les inscripcions es faran al següent compte corrent indicant en el concepte el "Nom i Cognoms de l'inscrit/a":

ES29 0081 1984 6800 0118 9320 (CA Vic)

(les inscripcions seran vàlides un cop es faci efectiu el pagament).

*ATENCIÓ, per defecte, el formulari d'inscripció apareix que és gratuït. Però la cursa SÍ que té un preu d'inscripció.

Us esperem a tots el proper 3 de febrer!