Cookies help us deliver our services. By using our services, you agree to our use of cookies. Learn more Got it

SIGN IN

E-mail or password not valid
Try again or click Forgot your password link.

1. SIGN UP | 2. CREATE EVENT
I accept Terms & Conditions

Registration not available

Registration for this event have ended.

Registration not available

Registration for this event have ended.

Cantinuem. La cultura popular en temps de pandèmia - Dr. Clotet

Thursday, 17 December 2020 · 18:00h - 19:15h (Europe/Madrid)

register

Description

El Dr. Bonaventura Clotet és cap del Servei de Malalties Infeccioses de l’Hospital Germans Trias i Pujol de Badalona i director de l’Institut de la Investigació de la Sida IrsiCaixa, i un dels majors referents en vacunes a tot el món. Impulsa també la campanya #JoEmCorono per aconseguir finançament per a projectes de recerca relacionats amb la Covid-19.

La Federació de Cors de Clavé l'ha convidat per parlar sobre com hem d'actuar els col·lectius de cultura popular en l'actual situació pandèmia: l'aplicació dels protocols per evitar la propagació de virus, com poder fer actuacions, assajos, trobades, etc. amb total seguretat, i també sobre els nous escenaris que s'obren amb el procés de vacunacióL’activitat va dirigida als practicants, professionals i amateurs, de tots els àmbits de la cultura popular, corals, bandes de música, esbarts, sardanistes, colles de diables i dimonis, entitats geganteres i de imageria festiva, etc. 

L’acte comptarà també amb la participació de la directora general de Cultura Popular i Associacionisme Cultural, Àngels Blasco, qui donarà la benvinguda als assistents, i del president de la Federació de Cors de Clavé, Bruno Nájera.

És una activitat benèfica, per això es demana un donatiu mínim de 5 euros, que s'ha de fer per transferència al número de c/c de la Federació de Cors de Clavé: ES14 2100 0547 5402 0017 5031La recaptació es destinarà íntegrament a la campanya #JoEmCorono

L'activitat es retransmetrà pel canal de Youtube de l'Ens de l'Associacionisme Cultural Català. Uns dies abans de l'esdeveniment, us enviarem l'enllaç corresponent. 

Més informació, al mail secretaria@josepanselmclave.cat o al telèfon 93 319 97 77 de la Federació de Cors de Clavé.Date and Time

Thursday, 17 December 2020

18:00h - 19:15h (Europe/Madrid)

Location

Online

Add to calendar

register

Share