SIGN IN

E-mail or password not valid
Try again or click Forgot your password link.

SIGN IN CREATE EVENT

 
Augmenta els teus clients amb Google Ads
Tuesday, 16 June 2020
12:00h - 13:15h
Online

0€ - 5€

register


Description

  Augmenta els teus clients amb Google Ads

   

  Google sap més de tu que tu mateixa…, be, potser no tant, però sap prou de totes nosaltres com per a fer arribar els teus anuncis a les persones interessades en el teu producte o servei. Tots els productes gratuïts de Google estan orientats per a aconseguir aquesta informació i oferir-te-la per a arribar als teus clients a través de les seves plataformes de publicitat online, Google Ads.


  En aquesta xerrada volem mostrar-te com treure el màxim partit de Google Ads, vull mostrar-te les diferents plataformes, cerca, vídeo, display, Google maps, Shopping, podràs decidir quina s'adapta millor al teu negoci i a qui mostrar els teus anuncis, quan i on. I sempre amb el màxim control del teu pressupost i amb les eines d'anàlisis que Google t'ofereix.


  L'objectiu és deixar-te amb un mapa de com Google pot ajudar-te en el teu negoci.


  Per això des de la XDESC et convidem que t'apuntis a la xerrada virtual "Augmenta els teus clients amb Google Ads"que donarà juan Carles Naranjo expert en estratègia i Google Adwords per a nosaltres el pròxim 16 de juny a les 12 h.


  I SI NO POTS ASSISTIR, APUNTA’T IGUAL I REBRÀS LA GRAVACIÓ SENCERA DE LA TROBADA AL TEU MAIL.


  Data límit d'inscripció: dilluns 15 de juny a les 19:00 h


  Joan Carles Naranjo Cofundador de Pictograf en 2003, empresa de creació de pàgines webs, vídeo i disseny gràfic. Certificat en Google Ads des del 2015 en diferents àrees: cerca, vídeo, mòbil i display, actualment Partner de Google. Col·laborador en agències de marketing online Wises i Saviat, per la creació de campanyes de Google Ads.Ha desenvolupat campanyes de Google Ads per a empreses de diferents àrees com medicina, escola d'idiomes, construcció, laboratoris, advocats, entre altres.  Farem servir el programa gratuït Zoom. Si no l'has fet servir mai, t'expliquem com fer-ho (et recomanem que facis la descàrrega abans de començar, per tenir-lo tot a punt!

  Per instal·lar-lo, segueix aquest enllaç aquest enllaç i, a la barra negra superior, fes clic a Recursos; Descarregar el client de Zoom. Un cop descarregat l'arxiu, fes doble clic i segueix les instruccions d'instal·lació. Quan estigui instal·lat, seguint l'ENLLAÇ D'ACCÉS que et farem arribar, entraràs directament a la sala virtual.

  Quan vagis a entrar et demanarà el teu nom.

  Cliques al botó d'"unir-se amb l'àudio compartit" i ja està.

  Quan entris a la sessió, veuràs que el teu micròfon estarà silenciat per defecte. Si és possible, fes servir auriculars quan vagis a parlar, perquè de vegades se sent un ressò i és molest per a la resta de persones.

  Pel que fa a les càmeres, et recomanem que estiguin enceses perquè així ens veiem i sigui més proper i divertit.

  Et recomanem que, si pots, assistir a la reunió des de l'ordinador, ja que si ho fas des del mòbil, no podràs veure a tots els participants i potser et perds part de l'ambient' del grup. Busca un lloc tranquil a casa, si t'és possible, per poder gaudir plenament de la sessió.

   

  Les sòcies podran accedir gratuïtament i les no sòcies amb un donatiu de 5 €

   

  T'esperem! Aprofita aquesta ocasió per treballar de manera diferent en un moment de canvis excepcionals que posaran a prova la nostra creativitat. Ens hem d'adaptar a les noves tendències per continuar liderant la nostra activitat i els nostres projectes.

   


  XDESC
  XDESC
  XDESC
  XDESC

  Detalles

  Date and Time

  Tuesday, 16 June 2020
  12:00h - 13:15h (Europe/Madrid)

  Location

  Online

  Price

  0€ - 5€

  Add to calendar

  register

  Share


  Refund Policy:

  No Refund


  Other events from this organizer

  LA NIT DE LA SÃ’CIA 2024
  42€ - 48€
  Thursday 04 July 2024
  Qgat Hotel, Sant Cugat del Vallès
  Remaining: 14 days


  View all events from this organizer
  Registration not available

  Registration for this event have ended.

  Registration not available

  Registration for this event have ended.

  APP

  Download our APP

   

  OTHER BRANDS

  Ticketerum
  Formslaand

  We customize the registration and ticket sales platform 100% for you

  © 2017 - 2024 Inscribirme