SIGN IN

E-mail or password not valid
Try again or click Forgot your password link.

1. SIGN UP | 2. CREATE EVENT
I accept Terms & Conditions

Registration not available

Registration for this event have ended.

Registration not available

Registration for this event have ended.

Augmenta els teus clients amb Google Ads

Tuesday, 16 June 2020 · 12:00h - 13:15h (Europe/Madrid)

0€ - 5€

register

Description

  Augmenta els teus clients amb Google Ads

   

  Google sap més de tu que tu mateixa…, be, potser no tant, però sap prou de totes nosaltres com per a fer arribar els teus anuncis a les persones interessades en el teu producte o servei. Tots els productes gratuïts de Google estan orientats per a aconseguir aquesta informació i oferir-te-la per a arribar als teus clients a través de les seves plataformes de publicitat online, Google Ads.


  En aquesta xerrada volem mostrar-te com treure el màxim partit de Google Ads, vull mostrar-te les diferents plataformes, cerca, vídeo, display, Google maps, Shopping, podràs decidir quina s'adapta millor al teu negoci i a qui mostrar els teus anuncis, quan i on. I sempre amb el màxim control del teu pressupost i amb les eines d'anàlisis que Google t'ofereix.


  L'objectiu és deixar-te amb un mapa de com Google pot ajudar-te en el teu negoci.


  Per això des de la XDESC et convidem que t'apuntis a la xerrada virtual "Augmenta els teus clients amb Google Ads"que donarà juan Carles Naranjo expert en estratègia i Google Adwords per a nosaltres el pròxim 16 de juny a les 12 h.


  I SI NO POTS ASSISTIR, APUNTA’T IGUAL I REBRÀS LA GRAVACIÓ SENCERA DE LA TROBADA AL TEU MAIL.


  Data límit d'inscripció: dilluns 15 de juny a les 19:00 h


  Joan Carles Naranjo Cofundador de Pictograf en 2003, empresa de creació de pàgines webs, vídeo i disseny gràfic. Certificat en Google Ads des del 2015 en diferents àrees: cerca, vídeo, mòbil i display, actualment Partner de Google. Col·laborador en agències de marketing online Wises i Saviat, per la creació de campanyes de Google Ads.Ha desenvolupat campanyes de Google Ads per a empreses de diferents àrees com medicina, escola d'idiomes, construcció, laboratoris, advocats, entre altres.  Farem servir el programa gratuït Zoom. Si no l'has fet servir mai, t'expliquem com fer-ho (et recomanem que facis la descàrrega abans de començar, per tenir-lo tot a punt!

  Per instal·lar-lo, segueix aquest enllaç aquest enllaç i, a la barra negra superior, fes clic a Recursos; Descarregar el client de Zoom. Un cop descarregat l'arxiu, fes doble clic i segueix les instruccions d'instal·lació. Quan estigui instal·lat, seguint l'ENLLAÇ D'ACCÉS que et farem arribar, entraràs directament a la sala virtual.

  Quan vagis a entrar et demanarà el teu nom.

  Cliques al botó d'"unir-se amb l'àudio compartit" i ja està.

  Quan entris a la sessió, veuràs que el teu micròfon estarà silenciat per defecte. Si és possible, fes servir auriculars quan vagis a parlar, perquè de vegades se sent un ressò i és molest per a la resta de persones.

  Pel que fa a les càmeres, et recomanem que estiguin enceses perquè així ens veiem i sigui més proper i divertit.

  Et recomanem que, si pots, assistir a la reunió des de l'ordinador, ja que si ho fas des del mòbil, no podràs veure a tots els participants i potser et perds part de l'ambient' del grup. Busca un lloc tranquil a casa, si t'és possible, per poder gaudir plenament de la sessió.

   

  Les sòcies podran accedir gratuïtament i les no sòcies amb un donatiu de 5 €

   

  T'esperem! Aprofita aquesta ocasió per treballar de manera diferent en un moment de canvis excepcionals que posaran a prova la nostra creativitat. Ens hem d'adaptar a les noves tendències per continuar liderant la nostra activitat i els nostres projectes.

   


  Date and Time

  Tuesday, 16 June 2020

  12:00h - 13:15h (Europe/Madrid)

  Location

  Online

  Price

  0€ - 5€

  Add to calendar

  register

  Share

  Refund Policy:

  No Refund