ENTRAR

E-mail o contraseña incorrectes.
Prova de nou o prem a Recordar claus d’accés.

ENTRAR CREAR ESDEVENIMENT

 
1a MARATÓ DE TARDOR de plantes invasores LIFE medCLIFFS - Cadaqués 30 setembre 2022
Divendres, 30 Setembre 2022
11:00h - 13:00h
Mirador de Cadaqués

Gratuïta

inscriure’m


Descripció

Tens ganes de col·laborar en la conservació dels penya-segats de la Costa Brava?

Si t’interessen les plantes i els hàbitats costaners, vine a conèixer com pots participar en el projecte LIFE medCLIFFS!

LIFE medCLIFFS (LIFE20 NAT/ES/001223) és un projecte de conservació de la natura que rep finançament del Programa LIFE de la Unió Europea i té com a objectiu la millora de la gestió de les plantes invasores que afecten els penya-segats mediterranis amb vegetació endèmica, presents a la Costa Brava i Cap de Creus.

LIFE medCLIFFS compta amb una Xarxa d'Observadors per a la detecció de la flora exòtica invasora que afecta els penya-segats mediterranis, a través de la qual qualsevol persona pot recopilar observacions de les espècies de flora invasora que afecten aquest hàbitat. Compartint aquestes observacions, podem conèixer on creixen les espècies de flora que poden afectar negativament al medi naturals i, d'aquesta manera, podrem definir la millor estratègia d'actuació davant de cada espècie.  

Et convidem a participar en una ruta botànica guiada pel camí de ronda de Cadaqués on, de la mà d’experts botànics, podràs observar i aprendre a reconèixer espècies de plantes al·lòctones, moltes escapades de jardins, algunes invasores, que tenen o poden tenir un impacte en la biodiversitat i la conservació dels penya-segats amb vegetació endèmica de la Costa Brava.

A més, t'explicarem tots els detalls de com fer observacions de flora i de com pots participar en el projecte LIFE medCLIFFS i, així podràs contribuir a la conservació dels penya-segats de la Costa Brava. 

T’esperem a Cadaqués el proper 30 de setembre!

Més informació a www.lifemedcliffs.org o enviant un correu a info.lifemedcliffs@csic.es

ATENCIÓ! L’activitat es dirigeix a tot tipus de públic (els menors han d'anar acompanyats d'un adult responsable). Es durà a terme en terreny pedregós i a ple sol, et recomanem que portis calçat còmode de sola no relliscant, roba lleugera de màniga llarga, barret o gorra, crema solar per les parts del cos en exposició i aigua en quantitat suficient per a tota la durada de la sortida. Si ho vols, també, pots portar un petit esmorzar o snack.

Projecte LIFE medCLIFFS
Projecte LIFE medCLIFFS
Projecte LIFE medCLIFFS
Projecte LIFE medCLIFFS

Detalles

Data i Hora

Divendres, 30 Setembre 2022
11:00h - 13:00h (Europe/Madrid)

Lloc

Mirador de Cadaqués
Avinguda Victor Rahola, 3, 4, 17488, Cadaqués, ES
Veure mapa

Preu

Gratuïta

Places disponibles

0

Afegir al meu calendari

inscriure’m

Comparteix amb els teus amics


Mapa

Inscripcions no disponibles

Les inscripcions per aquest esdeveniment ja han finalitzat.

Inscripcions no disponibles

Les inscripcions per aquest esdeveniment ja han finalitzat.