SIGN IN

E-mail or password not valid
Try again or click Forgot your password link.

SIGN IN CREATE EVENT

 
Tast Celler Dasca Vives 25/05/24
Saturday, 25 May 2024
Cal Serafí

18€

Buy Ticket


Description

Celler Dasca Vives


Estem encantats d’anunciar una experiència única per als amants del vi a la nostra vinoteca: una cata especial amb els vins de Dasca Vives.

Aquest esdeveniment exclusiu presentarà la selecció de vins biodinàmics i agroecològics de Dasca Vives, una finca amb un compromís arrelat en les pràctiques sostenibles i el respecte pel terrer. Situada a la comarca de l’Alt Camp, Dasca Vives és reconeguda pel seu enfocament en la biodinàmica i l’agroecologia, assegurant que cada ampolla reflecteixi la purea i l’essència del paisatge català.

Durant la cata, explorarem la seva variada gamma de vins, creats sota la filosofia de mínima intervenció, que captura la vibrant biodiversitat de la seva finca. També serà un moment per aprendre més sobre com l’agricultura biodinàmica influeix en la vinificació i el caràcter dels vins.

Els assistents tindran l’oportunitat d’interactuar amb els representants de Dasca Vives, que compartiran anècdotes de la vinificació i detalls del llegat de la finca. A més, s’oferirà una selecció d’aperitius per complementar la degustació de vins.

Aquest esdeveniment és una oportunitat perfecta per submergir-se en el món del vi biodinàmic i descobrir els sabors únics que Dasca Vives té per oferir. Assegura’t de reservar el teu lloc per aquesta vetllada de sabors, cultura i tradició. T’esperem per brindar junts i celebrar l’excel·lència dels vins de Dasca Vives!

 

⭕🍞 Important! En cas d’intoleràncies escriviu un missatge a shop@calserafi.com amb el màxim de detalls possibles!📅Data:  25 de Maig del 2024

🕗 Hora: 20:00h

⏳ Duració: Aproximadament 1,5-2 hores

Cal Serafí
Cal Serafí

Detalles

Date

Saturday, 25 May 2024

Location

Cal Serafí
C/ Joan Güell n.19, 43830, Torredembarra, ES
View Map

Price

18€

Remaining tickets

0

Add to calendar

Buy Ticket

Share


Refund Policy:

No Refund

Mapa

Registration not available

Registration for this event have ended.

Registration not available

Registration for this event have ended.

APP

Download our APP

 

OTHER BRANDS

Ticketerum
Formslaand

We customize the registration and ticket sales platform 100% for you

© 2017 - 2024 Inscribirme