Cookies help us deliver our services. By using our services, you agree to our use of cookies. Learn more Got it

SIGN IN

E-mail or password not valid
Try again or click Forgot your password link.

1. SIGN UP | 2. CREATE EVENT
I accept Terms & Conditions

+
Get notification
Registration not available

Registration for this event have ended.

Seat Map

Click on the available seat of your interest

Seat not available

Seat occupied

Seat available

{$ seat.ticket.name $}

Zone {$ data.sections[seat.section].name $} Row {$ get_seat_row(seat) $} Seat {$ get_seat_column(seat) $}

{$ seat.ticket.price $} €

Qty. {$ total.quantity $} Price. {$ total.final_price | number:2 $}€

* Tax/VAT included

SORTIDA A GIRONA; Dinar al Firatast i Passeig per la Ciutat

Saturday, 19 January 2019 · 10:20h - 21:00h

Facultat Economia i Empresa

Pre-Register

Description

SORTIDA A GIRONA; DINAR AL FIRATAST I PASSEIG PER LA CIUTAT

Dissabte 19 de Gener

Sortida a les 10.30 h. Des de la Facultat d'Economia i Empresa (Alçada Caserna Quarter del Bruc). Imprescindible fer reserva. Dia maxim: Dijous 17 Gener. Places limitades!!

FIRATAST és la fira de degustació per excel·lència de Catalunya que se celebra al Palau de Fires de Girona i que enguany arriba a la seva 25a edició.

FUNCIONAMENT:
FIRATAST amb la seva fòrmula ja tradicional, basada en la promoció dels plats i productes  a través del tast, es consolida amb activitats gastronòmiques molt atractives i gustoses per oferir als visitants. El funcionament de FIRATAST ofereix al visitant una ocasió única per poder tastar una àmplia varietat de productes d’alimentació. La mecànica és senzilla i ben atractiva: el visitant compra uns tiquets de tast, que pot anar intercanviant als diferents estands per degustacions d’ entre una amplíssima varietat de productes que difícilment podria tastar en altres circumstàncies. El visitant per fer el tast entrega un determinat número de tiquets segons el valor que estipula l’expositor, des d’un mínim d’1 tiquet a un màxim de 3 tiquets de tast. Per poder degustar còmodament les múltiples propostes gastronòmiques, es disposa d'un ampli espai de taules i cadires dins el recinte firal. Els visitants també disposen d'una safata on poder posar els tastets a mesura que els van escollint durant el seu recorregut per la fira. Finalment es podran seure i degustar, compartir i si es desitja repetir els tastos escollits. D’aquesta manera, aconseguim tastar una gran varietat de productes, des d’entrants, primers o segons plats, postres i begudes de tot tipus, per un preu molt econòmic.


FIRATAST dona l'oportunitat de tastar molts plats i així conèixer nous restaurants, botigues gastronòmiques, cellers... així com també territori, mitjançant els col·lectius de cuina i els municipis que també hi mostren la seva cuina i les seves campanyes gastronòmiques. La carta més extensa de Catalunya, la trobem a FIRATAST.

FIRATAST, una Fira Boníssima!

Preu: 15 € (iva inclòs)

Places limitades!!

El preu inclou:
- Entrada al FiraTast (Entrada+copa de vidre+4 tiquets) + Cotxe + Despesa compartida de cotxes + Peatges + Passejada després de dinar a Girona.
No inclou els tiquets de més que es comprin


Reserves: Imprescindible fer reserva. Dia maxim: Dijous 17 Gener. Places limitades!!

Horaris:
Sortida amb cotxes a les 10.30 h. Des de la Facultat d'Economia i Empresa (Alçada Caserna Quarter del Bruc). Arribarem aprox. 20.30/21.00 h. a Bcn

PLACES LIMITADES!!

Les reserves es tanquen Dijous 17 de Gener


 
MOLT IMPORTANT PER RESERVES:

Ja sabeu, que quan organitzem una activitat, hem de ser molt estrictes en les dates de les reserves. Així doncs us passem la informació, però recordar i molt important: Les dates per fer la reserva són INAMOVIBLES.

Date and Time

Saturday, 19 January 2019

10:20h - 21:00h

Location

Facultat Economia i Empresa

Avinguda Diagonal, 690-696, 08034, Barcelona, ES

View Map

Remaining tickets

0

Pre-Register

Share