Cookies help us deliver our services. By using our services, you agree to our use of cookies. Learn more Got it

SIGN IN

E-mail or password not valid
Try again or click Forgot your password link.

1. SIGN UP | 2. CREATE EVENT
I accept Terms & Conditions

Registration not available

Registration for this event have ended.

Registration not available

Registration for this event have ended.

Present i futur de la mobilitat sostenible a la ciutat

Monday, 04 October 2021 · 18:00h - 19:30h (Europe/Madrid)

Super Illa de Sant Antoni

Free

register

Description

Presentem el working paper "I per què no? El retorn de la bicicleta a Barcelona (1977-1997)", amb un dels autors del treball, Àngel Cebollada (departament de geografia de la UAB), i el supervisor del working paper, Oriol Nel·lo, geògraf i patró de la FCE. 

Posteriorment, s'iniciarà el col·loqui sobre el "Present i futur de la mobilitat sostenible a la ciutat" amb Sílvia Casorran, adjunta a l'arquitecte en cap de l'Ajuntament de Barcelona; Carme Miralles, catedràtica de geografia i vicerectora Campus Sostenibilitat i Territori de la UAB i Daniel Eritja, membre de l'associació "Amics de la Bici". Modera l'acte Milagros Pérez Oliva.

Nota: Les dades aportades a través de formularis d'inscripció a la nostra newsletter, inscripció a esdeveniments i descàrregues de documents i que hagin comptat amb el seu consentiment en la recollida, s'incorporaran pel seu tractament a un fitxer de Mailchimp que gestiona la Fundació Privada Catalunya Europa - CIF G64693914. Adreça Postal. C/Sant Eusebi 48-50. Baixos. Local 3 08006 Barcelona. Tel. 932388932 e-mail: info@catalunyaeuropa.net amb la finalitat de gestionar la informació o el servei sol·licitat, així com per informar-lo dels nostres projectes, publicacions i esdeveniments, a través de la nostra newsletter. Pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició, així com els continguts en el Capítol III del Reglament General de protecció de Dades (UE 2016/679) a l'adreça Fundació Catalunya Europa. C/Sant Eusebi 48-50. Baixos. Local 3. 08006 Barcelona o a la direcció de correu info@catalunyaeuropa.net prèvia acreditació de la seva identitat. 

Date and Time

Monday, 04 October 2021

18:00h - 19:30h (Europe/Madrid)

Location

Super Illa de Sant Antoni

Carrer Tamarit amb Carrer Comte Borrell, 08015, , ES

View Map

Price

Free

Add to calendar

register

Share