Cookies help us deliver our services. By using our services, you agree to our use of cookies. Learn more Got it

SIGN IN

E-mail or password not valid
Try again or click Forgot your password link.

1. SIGN UP | 2. CREATE EVENT
I accept Terms & Conditions

Registration not available

Registration for this event have ended.

Seat Map

Click on the available seat of your interest

Seat not available

Seat occupied

Seat available

{$ seat.ticket.name $}

Zone {$ data.sections[seat.section].name $} Row {$ get_seat_row(seat) $} Seat {$ get_seat_column(seat) $}

{$ seat.ticket.price $} €

Qty. {$ total.quantity $} Price. {$ total.final_price | number:2 $}€

* Tax/VAT included

Linia d'ajuts extraordinaris de l'Ajuntament de Sant Cugat

Friday, 12 June 2020

Free

register

Description

  Des de la XDESC us informem que el proper divendres dia 12  a les 12 h  tindrà lloc una sessió informativa que tractarà la línia d’Ajuts extraordinaris per a comerços i empreses afectades per la Covid-19 que l’Ajuntament ha publicat.


  Aquest ajut està dirigit a persones físiques o jurídiques amb seu a Sant Cugat que ocupin menys de 10 treballadors i amb un volum anual de negoci no superior a 2M€ i que s’han vist obligades a suspendre l’activitat econòmica o que hagin patit una reducció dels ingressos superior al 50% des de l'inici de l'estat d'alarma.

  La quantia de l’ajut serà d’una única quantitat entre 500 i 900 €.


  En aquesta sessió us explicarem els beneficiaris, requisits, quantia de la subvenció i com sol·licitar-la.


  Des de l’associació creiem que pot ser del vostre interès assistir aquesta xerrada virtual que farem amb la  tècnica de l’Ajuntament Esther Salvador.

  Divendres 12 de juny a les 12h com sempre via zoom  I SI NO POTS ASSISTIR, APUNTA’T IGUAL I REBRÀS LA GRAVACIÓ SENCERA DE LA TROBADA AL TEU MAIL.


  Farem servir el programa gratuït Zoom. Si no l'has fet servir mai, t'expliquem com fer-ho (et recomanem que facis la descàrrega abans de començar, per tenir-lo tot a punt!

  Per instal·lar-lo, segueix aquest enllaç aquest enllaç i, a la barra negra superior, fes clic a Recursos; Descarregar el client de Zoom. Un cop descarregat l'arxiu, fes doble clic i segueix les instruccions d'instal·lació. Quan estigui instal·lat, seguint l'ENLLAÇ D'ACCÉS que et farem arribar, entraràs directament a la sala virtual.

  Quan vagis a entrar et demanarà el teu nom.

  Cliques al botó d'"unir-se amb l'àudio compartit" i ja està.

  Quan entris a la sessió, veuràs que el teu micròfon estarà silenciat per defecte. Si és possible, fes servir auriculars quan vagis a parlar, perquè de vegades se sent un ressò i és molest per a la resta de persones.

  Pel que fa a les càmeres, et recomanem que estiguin enceses perquè així ens veiem i sigui més proper i divertit.

  Et recomanem que, si pots, assistir a la reunió des de l'ordinador, ja que si ho fas des del mòbil, no podràs veure a tots els participants i potser et perds part de l'ambient' del grup. Busca un lloc tranquil a casa, si t'és possible, per poder gaudir plenament de la sessió.

   

  T'esperem! Aprofita aquesta ocasió per treballar de manera diferent en un moment de canvis excepcionals que posaran a prova la nostra creativitat. Ens hem d'adaptar a les noves tendències per continuar liderant la nostra activitat i els nostres projectes.

   


  Date

  Friday, 12 June 2020

  Location

  Online

  Price

  Free

  Add to calendar

  register

  Share