SIGN IN

E-mail or password not valid
Try again or click Forgot your password link.

1. SIGN UP | 2. CREATE EVENT
I accept Terms & Conditions

+
Get notification
Registration not available

Registration for this event have ended.

Registration not available

Registration for this event have ended.

Cata Alkimia Wines 24/09/22

Saturday, 24 September 2022 · 20:00h - 22:00h (Europe/Madrid)

Cal SerafĂ­

18€

Buy Ticket

Description

Alkimia Ă©s un projecte amb una amplia experiència en el sector del vi, que va començar l’any 1982. Actualment Alkimia tĂ© tres cellers: D.O.Q. PrioratD.O. Montsant i vins d’autor sense D.O.

A Alkimia, les vinyes són completament ecològiques i biodinàmiques amb cellers eco-sostenibles. Tota l’energia que fan servir l’obtenen de fonts renovables, llum solar i vent, recuperant també l’aigua de pluja amb dipòsits especials situats sota terra.

Les produccions de vi són molt limitades i exclusives, sent d’aquesta manera un orgull per ells poder oferir vins d’una gran qualitat, els quals es mimen amb molta cura durant tot el procés d’elaboració. Amb tot això, us animem a provar i gaudir dels vins i el projecte, que estem segurs que seran una experiència inoblidable.


I saps qui hi ha darrere de tot això..?Jordi Rotllant Torra Ă©s un apassionat i gran coneixedor del sector, potser us sonaran els seus cognoms...


Ens explica..

El nou projecte Alkimia és un projecte de cultiu de la vinya i de l’elaboració de vins totalment naturals, usant només productes ecològics per al tractament de la vinya i dins del celler. Controlem tot el procés en totes les seves fases. L’abonat ecològic millora les condicions del sòl, aporta els nutrients necessaris per obtenir plantes sanes i protegeixen de l’erosió, amb l’avantatge afegit de ser beneficiosos per al medi ambient i la fauna. Per abonar fem servir compost que és un adob natural produït a partir de restes de matèria orgànica vegetal. També fem servir residus orgànics vegetals com l’orujo de raïm i adobs verds que enterrem a la vinya com a adob. A les fotografies podem veure cóm escampem el compost orgànic a la vinya tant manualment amb el carretó com en el tractor. Com es veu en les fotografies en aquesta parcel·la afegim 20.000 kg d’adob orgànic. A la part de la vinya vella de més de 45 anys tot el procés s’ha fet de forma manual escampant el compost amb carretons i pala.Tot preparat per la cata!

Date and Time

Saturday, 24 September 2022

20:00h - 22:00h (Europe/Madrid)

Location

Cal SerafĂ­

C/ Joan GĂĽell n.19, 43830, Torredembarra, ES

View Map

Price

18€

Remaining tickets

0

Sign up for the waiting list

Add to calendar

Buy Ticket

Share

Refund Policy:

No Refund